Kontorindretning på den nemme måde

Wooom mødestol med træben

  • Stilfuld mødestol lavet af genanvendeligt materiale
  • 2 modeller i lys eller mørk grå fleecemateriale
  • Træben - sortbejdset bøg, bøg eller eg
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
9.345,-
7.476,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Fleece skal:
Mørk grå fleece skal (Woo57_3318_3963)
Lys grå fleece skal (Woo57_3318_3964)
Mørk grå fleece skal m/armlæn (184,-) (Woo58_3318_3963)
Lys grå fleece skal m/armlæn (184,-) (Woo58_3318_3964)

udvid plus ikon * Polstringsfarve (P800):
Era sort (CSE14-0431)
Era pudder (CSE19-0410)
Era blomme (CSE09-0423
Era blågrøn (CSE15-0426)

udvid plus ikon * Træben:
Sortlakeret bøg (0,-) (3208)
Bøg (0,-) (3206)
Eg (416,-) (3209)

Beskrivelse

Wooom mødestol


Mødestol af genanvendeligt materiale

Wooom mødestol med træstel er ideel til de kreative og uformelle møder på kontoret eller loungeområdet. Mødestolen er velegnet til det lave mødebord, da stolens siddehøjde er 44 cm. Den lave siddehøjde bidrager til en afslappet siddekomfort og giver stolen et uformelt og moderne udtryk. Wooom mødestolen er på en og samme tid formbar, let og robust. Og vigtigst af alt, så er stolen 100% genanvendelig. Materialet der bruges til at skabe Wooom Mødestolen består nemlig af op til 60 % genvundet polyesterfiber, som er fremstillet af PET-flasker.

En gennemtænkt mødestol

Wooom mødestol er en unik loungeudgave af en kontorstol, og kan med sit helt særlige udtryk anvendes i mange forskellige sammenhænge. Mødestolen har med sin bløde fleeceskal et varmt og indbydende udtryk, der nemt kan blende ind i mange forskellige indretningsstile. Fleeceskallen fåes i farverne antracit og grå. Fordelen ved fleeceskallen er, udover sit behagelige og bløde ydre, materialets lydabsorberende funktion. Du kan nemt sammensætte mødestolen med andre lydabsorberende elementer, for at skabe en behagelig og støjsvag atmosfære. Mødestolen har en vidunderlig, polstret siddepude, der giver dig en behagelig siddekomfort. Siddepuden kan fåes i fire forskellige farvede polstringer: sort, pudder, blomme og blågrøn. Du har her på siden muligheden for at udvælge dig den farve du synes bedst om og tilpasse stolen efter dine behov. De enkle og varme træben tilføjer stolen nordisk elegance og giver dig muligheden for at matche stolen til dit mødebord. Ønsker du Wooom mødestolen med et andet stel findes den også med drejestel her. (INDÆST LINK)

Wooom mødestol har vundet Red Dot Award 2020 for sit fremragende produktdesign.


Fleeceskallen er produceret i et nyudviklet PET-fleecemateriale, som er let og robust, absorberer lyd og er 100% genanvendeligt. Til Wooom skalstole består op til 60% af den anvendte polyesterfiber af genbrugsfibre, som er lavet af strimlede PET-flasker. Polstring af sæde og ryg tilbydes med Era polstring i 100% polyester certificeret OEKO-TEX®, vælg mellem flere farver. 


Wooom mødestol med træben matcher selvfølgelig dit mødebord. Vælg træben i bøg, sortbejdset bøg, eller eg. Siddehøjden er 44 cm.


Design: Jörg Bernauer


Vejledende leveringstid: 4-5 uger

 

Klober logo
klober logotekst

Udvidet information

MATERIALER
Polstring: Era

  • Era
    - 100% polyester, 100.000 Martindale slidstyrke, Certified to OEKO-TEX® Standard 100, Certified to Indoor Advantage™ Gold

Fleece skal: PET-fleecemateriale
Træben: Eg, bøg eller sortlakeret bøg


MÅL
Sædehøjde: 44 cm

Højde: 82 cm
Bredde: 61 cm
Bredde med armlæn: 81 cm
Dybde: 65 cm
Armlænshøjde: 78 cm


icon pdf download Brochure


icon pdf download Katalog

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...