Kontorindretning på den nemme måde

Tavler og skærmvægge fra Kontormøbler.dk

HERUNDER KAN DU VÆLGE HVILKEN TYPE TAVLER OG SKÆRMVÆGGE, DU ØNSKER

flueben newHold styr på alle dine idéer og deadlines med et whiteboard eller glastavle
flueben newTavler i stilrent design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten
flueben newTil praktisk brug eller som pynt på væggen
flueben newOpdel det åbne kontorlandskab med en skærmvæg for at adskille arbejdstationerne og dermed skabe mere arbejdsro

 

Whiteboards


Et whiteboard er en magnetisk tavle med stålkeramisk overflade, der er let at bruge og rengøre. Whiteboards er en videreudvikling af de gamle kridttavler, men i modsætning til kridt bruges der tusser eller såkaldte whiteboard markers. Tekst og tegninger kan hurtigt viskes ud, og takket være den magnetiske overflade kan whiteboardet bruges til en lang række forskellige opstillinger og præsentationer, når dokumenter eller billeder hænges op med magneter.


Wood whiteboard


Læs også:  Få dit projekt til at lykkes med et whiteboard


Vi har et bredt udvalg af Lintex whiteboardtavler i flere størrelser samt korrekt og komplet udstyr som mikrofiberklud, markers og magnetholdere.


Se vores brede udvalg: Whiteboards

 

Glastavler


Giv din kontorindretning et ekstra pift med vores flotte glastavler i stilrent design. Der er mulighed for at sætte kulør på kontoret, da glastavlerne fås i mange forskellige farver. I vores sortiment af glastavler finder du også de såkaldte Mood Box, som er en opbevaringsboks og glastavle i ét - elegant opbevaring af dine småting.


Mood wall


Alle vores flotte glastavler er stilrene og funktionelle samt i højeste kvalitet. Desuden fås tavlerne i flere størrelser og mål, så du kan lige præcis finde en tavle, som passer til dine behov og ønsker.


Se alle tavlemodellerne: Glastavler

 

Skærmvægge


Skærmvægge i alle størrelser og med forskellige slags funktionalitet. Her er skærme, skillevægge, rumopdelere, skydevægge og bordskærme fremstillet i eksempelvis glas, stof, stål eller særligt lyddæmpende materialer.


En skærmvæg kan effektivt adskille arbejdsstationer, opdele hele kontorer eller blot være et dekorativt indslag, der skaber liv og bevægelse på arbejdspladsen. De kan være diskrete, enkle og endda elegante i designet eller bevidst visuelt udfordrende. Det er helt op til dig, hvordan skærmvæggen skal se ud og bruges til.


Edge bordskærm


Læs også:
Sådan forebygger du forstyrrende støj på din arbejdsplads


Vores praktiske og fleksible skærmvægge er alle fremstillet af anerkendte skandinaviske producenter med fokus på kvalitet og holdbarhed. Hos Kontormøbler.dk har vi nøje udvalgt de bedste leverandører indenfor de forskellige kategorier, så vi kan levere de bedste produkter til vores kunder.


Udforsk vores sortiment: Skærmvægge

 

Kridttavler


Gør undervisningen nemmere med en kridtavle. Du kan sikkert huske tilbage fra din skoletid, hvor kridttavlerne i klasselokalet blev fyldt med andengradsligninger og grammatiske bøjninger. Men faktisk bruges tavlen ikke længere kun til undervisning. Nu ser man også kridtavlerne i restauranter og caféer, hvor de bruger det til at skrive dagens menu eller åbningstider. Det fungere rigtig godt som reklamesøjle for ens virksomhed.


Vores kridttavler fås i mange forskellige størrelser og farver, til brug i mødelokaler, klasselokaler eller andre steder, hvor det er nødvendigt at kommunikere på skrift. Vores kridttavler er af højeste kvalitet fra det danske firma Lintex. 


Se alle tavler: Kridttavler

 


Opslagstavler


Lydabsorberende tavler er rigtig gode til det åbne kontor, da det er med til at reducere støjen. Opslagstavlerne fungerer både som en praktisk tavle til dine vigtige gøremål og til at dekorere de tomme vægge. Tavlerne er smukke og æstetiske at se på, hvor der er også mulighed at anvende nåle eller tegnestifter til at sætte papirer fast med på tavlen for det ekstra touch.


Air Bulletin opslagstavle 


Tavlerne fra Lintex fås i forskellige farver og størrelser afhængig af modellerne. Således kan du sikre dig, at opslagstavlen matcher det interiør der er i rummet.


Gå på opdagelse: Opslagstavler


Hvor køber man et whiteboard?

Du kan købe et whiteboard hos KontorMøbler.dk. Her har vi et bredt udvalg af whiteboard tavler og andre tavler i flere størrelser.


Er alle whiteboard tavler magnetiske?

De fleste whiteboard tavler er magnetiske hos KontorMøbler.dk


Har I store tavler?

Ja, vi har både små og store tavler. Her kan du få tavler i flere farver og størrelser.


Hvilken slags tavler har I?

Vi har et bredt udvalg af tavler. I vores sortiment kan du finde whiteboards, glastavler, skærmvægge, opslagstavler og kridttavler.


Har I en whiteboard tavle på hjul?

Ja. Vi har en del whiteboard tavle på hjul. Du kan også få glastavler på hjul.


Har I tavler til kridt?

Ja. Vi har en magnetisk kridttavle, som kan fås i flere farver og størrelser.