Tavler og skærmvægge fra Kontormøbler.dk

 

Herunder kan du vælge, hvilken kategori af tavler, du ønsker.

 

Whiteboards

Et whiteboard er en magnetisk tavle med stålkeramisk overflade, der er let at brug og lettere at rengøre. Whiteboards er en videreudvikling af de gamle kridttavler, men i modsætning til kridt bruges der tusser eller såkaldte whiteboard markers. Tekst og tegninger kan hurtigt viskes ud, og takket være den magnetiske overflade kan whiteboardet bruges til en lang række forskellige opstillinger og præsentationer, når dokumenter eller billeder hænges op med magneter.
Vi har et bredt udvalg af Lintex whiteboardtavler i flere størrelser samt korrekt og komplet udstyr som mikrofiberklud, markers og magnetholdere.

 

Tavler

Tavler er kategorien for glastavler, skrivetavler, flipovers, interaktive tavler og mere almindelige opslagstavler til kontoret , konferencen eller privaten.

Alle vores tavler er stilrene og funktionelle samt i højeste kvalitet. Desuden fås tavlerne i flere størrelser og mål.

 

Skærmvægge

Skærmvægge i alle størrelser og med forskellige slags funktionalitet. Her er skærme, skillevægge, rumopdelere, skydevægge og bordskærme fremstillet i eksempelvis glas, stof, stål eller særligt lyddæmpende materialer.

En skærmvæg kan effektivt adskille arbejdsstationer, opdele hele kontorer eller blot være et dekorativt indslag, der skaber liv og bevægelse på arbejdspladsen. De kan være diskrete, enkle og endda elegante i designet eller bevidst visuelt udfordrende og ikke til at komme udenom.

Vores skærmvægge er alle fremstillet af anerkendte skandinaviske producenter med fokus på kvalitet og holdbarhed.

 

Kridttavler

Kridttavler i mange forskellige størrelser og farver, til brug i mødelokaler, klasselokaler eller andre steder, hvor det er nødvendigt at kommunikere på skrift. 

Vores kridttavler er af højeste kvalitet fra det danske firma Lintex.