Kontorindretning på den nemme måde

Opslagstavler

Klassiske opslagstavler til nåle og stifter
- kan let gøres smarte, når der bruges overflader i flotte farver

flueben newTavler til opslag i virksomheden behøver ikke at være kedelige
flueben newKan fås med praktisk lydabsorberende materiale
flueben newOpslagstavler er både dekorative og funktionelle
flueben newFås i flere farver, der kan matche dit interiør på kontoret

DKK
DKK
4 produkter
Lintex Boarder opslagstavleCarsten Pedersen
 • Opslagstavle med alu ramme
 • Beklædt med stof
 • Fås i flere farver og størrelser
981,75
Listepris: 924,-
785,40
DU SPARER: 138,60
Air Kork opslagstavle
 • Lyddæmpende effekt
 • Naturlig og let tavle
 • Nem at sætte tegnestifer i
2.256,75
Listepris: 2.124,-
1.805,40
DU SPARER: 318,60
Air Bulletin opslagstavle
 • Svævende opslagstavle
 • Tavle med fasede kanter
 • En del af Air serien
1.619,25
Listepris: 1.524,-
1.295,40
DU SPARER: 228,60
Lintex opslagstavle uden ramme
 • Nutidigt design
 • Fås i 5 størrelser
 • Vælg mellem flere farver
2.567,-
Listepris: 2.416,-
2.053,60
DU SPARER: 362,40

Opslagstavler - mere moderne, end du tror


Vores udvalg af opslagstavler til kontor tæller flere forskellige materialer med hver sin særlige finish og sine egne fordele, og du kan vælge mellem en lang række størrelser og udformninger. De befinder sig milevidt fra den gammeldags, lidt kedelige opslagstavle. Den eneste fællesnævner er, at du også her skal bruge tegnestifter og nåle, ligesom du er vant til på traditionelle opslagstavler. Udover det, er der sket en masse spændende ting på området, og den svenske producent Lintex er i førersædet, når det gælder stilfulde og praktiske tavler til kontoret. Opslagstavlerne er skabt i samarbejde med designere og arkitekter, hvilket giver dem det gennemførte udtryk og den funktionalitet, som Lintex er kendt og elsket for.

Hvert materiale har sine fordele


Her på siden finder du både:

 • stofbetrukne opslagstavler
 • opslagstavler i kork
 • og opslagstavler af bulletin, som er et linoleummateriale


Herunder vil vi gennemgå de forskellige fordele, materialerne hver især tilbyder.

En opslagstavle med stof kan for det første vælges i et væld af forskellige farver, så du ka få den til at passe helt perfekt ind i indretningen. Vælger du vores Lintex opslagstavle uden ramme, kan du endda matche farverne 100% med vores Edge bordskærme og Edge skærmvægge, da de er beklædt med samme type stof. Samtidig har opslagstavlen et let og svævende udtryk, fordi den netop ikke har nogen ramme. Foretrækker du det mere klassiske udseende, skal du se på vores Boarder opslagstavle, som har en ramme af aluminium. Du kan vælge mellem plasthjørner og gerede hjørner, alt efter hvilket udtryk du foretrækker. De gerede hjørner koster lidt mere, men giver en flot samling og flot finish. Også her er der mange farver at vælge imellem - standardfarven er naturfarvet.

En kork opslagstavle har den store fordel, at de er lyddæmpende og støjabsorberende. Derudover er kork et moderne materiale, og det tidssvarende design understreges af de skjulte beslag og den svævende effekt på vores Air Kork opslagstavle.

Du skal overveje en opslagstavle af bulletin, hvis du har en svaghed for design og lækre materialer. Bulletin er en form for linoleum, som består af oxideret linolie, harpiks, kork og pigmenter. Det giver en elastisk og holdbar overflade, som passer smukt til naturlige materialer som træ, sten og også aluminium. Vores Air Bulletin opslagstavle har fasede kanter og ligesom flere af vores andre modeller skjulte beslag, hvilket giver den et let og svævende udtryk.

Vælg en design opslagstavle og opgradér indretningen


Med et whiteboard eller en opslagstavle i det helt rigtige materiale og den rigtige farve er der ikke længere blot tale om et stykke praktisk og funktionelt udstyr til kontoret. Tværtimod forvandles tavlen pludselig til en del af kontorets interiør og design. Du kan vælge at lade farverne i indretningen gå igen i opslagstavlerne, eller du kan vælge at gå i en helt anden retning med en kontrastfarve. Der er heller ikke noget i vejen for at blande farver og materialer - det er helt op til dig, og hvor modig du er.

Brug opslagstavler på kontoret


På kontoret er det helt oplagt at have opslagstavler hængende til udsklip, noter, ideer og inspiration. Ønsker du bare at bruge den til dekoration, er det oplagt at vælge en af de mange smukke farver og pynte den billeder eller citater fra virksomheden.

Har du brug for vores hjælp til at vælge den rigtige opslagstavle til erhverv, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også efter aftale besøge vores showrooms i København, Aalborg, Århus og Herning. Åbningstider og kontaktinformationer finder du her.