Tilbehør til kontormøbler

Herunder kan du vælge hvilken kategori af tilbehør, du ønsker.

 

Ergonomisk tilbehør

Ergonomisk tilbehør til kontoret eller den private arbejdsplads. Balanceplader, ståbræt, vippebræt, ståmåtter - vi har helt sikkert noget, der kan gøre din arbejdsdag mere ergonomisk. Balanceplader og ståbræt er de seneste år blevet meget populære, da de aktiverer kroppen, mens man arbejder. Balancebrættene er et rigtig godt supplement til et hævesænkebord.

 

Restaurant og terasse

Mangler du lidt hygge til terassen eller noget levende lys til restauranten/caféen? En terassevarmer eller biopejs giver både varme, lys og hygge.

 

Tilbehør til Delta

Tilbehør til Delta omfatter alle typer af tilbehør og tilkøb til vores Delta reoler, skabe og skuffekassetter. Her kan du finde alt fra sokler, ophængsbeslag, topmoduler, benbuk og greb i flere forskellige materialer.
Vær opmærksom på målene, der er tilpasset de enkelte møbler.

 

Tilbehør til borde

Under tilbehør til borde finder du alle ekstra produkter du kan ønske dig til dit hæve sænke bord.  Kabelbakker i mange forskellige udformninger og størrelser. Frontpaneler i flere farver. Udtræksskuffer, penne- og småtingsbakke. Computerholdere og kabelgennemføringer i både mat krom og plast.

 

Tilbehør til stole

I tilbehør til stole finder du alle de tilvalgsprodukter, der passer til stolene på kontormøbler.dk. Det gælder eksempelvis nakkestøtte og lændepumpe til kontorstole samt armlæn og vogne til stabling af mødestole.

Bemærk at nogle af disse skal monteres på fabrik, hvilket klart vil fremgå på hovedproduktet.

 

Tilbehør til tavler

Tilbehør til tavler er fyldt med magneter, penne, klude og tavleviskere. Kontormøbler.dk tilbyder tilkøbsvarer i form af eksempelvis komplette startersæt til nye tavle-ejere, der inkluderer alt, hvad du har brug for til tavlen hvad enten det er whiteboard, glas- eller kridt-tavle. Det er også her, du finder penneholdere, ekstra filtstøtter, ekstra filt og rensevæske. 

 

Tilbehør til gulvet

I denne kategori finder du vores gulvtæpper. Tæpperne findes i mange forskellige varianter og der kan vælges mellem rigtig mange størrelser, former og farver.