Kontorindretning på den nemme måde

Tilbehør til kontormøbler

Herunder kan du vælge hvilken kategori af tilbehør, du ønsker.
flueben newBredt udvalg af tilbehør til kontormøbler og opbevaringer
flueben newForskellige tilbehør til arbejdspladsen og restaurant

 

Få mere bevægelse i arbejdsdagen med ergonomisk tilbehør


Ergonomisk tilbehør til kontoret er vigtigt at prioritere, da det kan hjælpe dig med at få mere bevægelse i hverdagen. Har du et kontorjob, så ved du at man sidder meget ned foran computeren. Ved at få mere bevægelse og variation i din arbejdstilling, kan du forebygge alle de "kontorsygdomme" som smerter i lænd, ryg og skuldre.


I vores udvalg af ergonomisk tilbehør finder du balanceplader, ståmåtter, ergonomisk mus og tastatur m.m. - vi har helt sikkert noget, der kan gøre din arbejdsdag mere ergonomisk og aktivt.


Balanceplader og ståbræt er de seneste år blevet meget populære, da de aktiverer kroppen, i mens man arbejder. Genialt ikke? Balancebrættene er et rigtig godt supplement til et hævesænkebord, som sikrer at din kropsvægt bliver lige fordelt og forhindrer overbelastning af musklerne.


Et balancebræt er en sund investering for dit helbred i hverdagen - især i et travlt arbejdsmiljø. Investér i din sundhed i dag, det vil din krop takke dig for!


Udforsk vores udvalg: Ergonomisk tilbehør

 

Restaurant og terrasse


Mangler du lidt hygge til terrassen eller en autentisk oplevelse til gæsterne såsom levende flammer til restauranten eller caféen? En terrassevarmer eller biopejs vil være en god løsning. Den giver både varme, lys og hygge. Dine gæster kan nyde de lange sommeraftenener på terrassen og udenfor restauranten eller caféen helt uden at fryse.


Se vores udvalg: Restaurant og terrasse

 

Tæpper og stoleunderlag


I denne kategori finder du vores gulvtæpper og stoleunderlag. Tæpperne findes i mange forskellige varianter, og der kan vælges mellem rigtig mange størrelser, former og farver. Det hele behøver ikke være så firkantet, så derfor har du også muligheden for at vælge gulvtæppet i runde bløde former eller andre forskellige faconer.


Tæpper giver komfort og en hyggelig stemning. De pynter ikke kun på gulvet, men beskytter også gulvet i mod kontorstolen. Desuden er tæpper også med til at forbedre indeklimaet, fordi tæpper kan opfange det fine støv fra luften bedre end hårde overflader som klinker og træ.


Der findes overordnet to typer tæpper: fladvævet og tuftet. Et tuftet tæppe er ofte det blødeste at stå på, mens fladvævet tæppe har ofte en højere slidstyrke.


Valget af tæppe afhænger af, hvor tæppet skal placeres og hvilke udtryk du vil opnå. Fx ved en loungeindretning vil du ofte indrette det med behagelige sofaer og bløde tæpper. Stemningen skal være hyggeligt og indbydende for gæsterne.


Derimod, hvis du skal bruge et tæppe til indgangen eller på kontoret, så er det fladvævet tæppe en god løsning. Det er her der ofte er rigtige mange mennesker, og derfor skal tæppet også have en høj slidstyrke og være nem at støvesuge. Desuden er tæppet også lydabsorberende, hvilket er vigtigt i de områder eller rum, hvor der er meget traffik.


Et godt tip! Generelt hvis du skal gøre et gulvtæppe rent, anbefales det at gøre med en støvsuger, der har en god sugeevne. Investér gerne i en med mikrofilter, så du undgår at støvpartiklerne bliver blæst ud i rummet igen.


Udforsk vorse sortiment: Tæpper og stoleunderlag 

 

Tilbehør til Delta reoler og skabe


Delta-serien er fra danske møbelproducent Dencon. Reolserien består af en modulær og fleksibel møbel-serie, som man kan skræddersy sine møbler, ligesom man vil have det. Leder du efter tilbehør til Delta-serien kan du finde forskellige typer af tilbehør og tilkøb til vores Delta reoler, skabe og skuffekassetter. Her kan du finde alt fra sokler, ophængsbeslag, topmoduler, benbuk og greb i flere forskellige materialer.


Vær opmærksom på målene, der er tilpasset de enkelte møbler.


Se alle produkterne: Delta tilbehør 

 

Tilbehør til borde


Under tilbehør til borde finder du alle ekstra produkter, du kan ønske dig til dit hæve sænke bord. Fede tilbehør og opgraderinger, der helt sikkert vil gøre din sidemakker misundelig på arbejdet.


I denne kategori finder du også kabelbakker i mange forskellige udformninger og størrelser. Frontpaneler i flere farver. Computerholdere og kabelgennemføringer i både mat krom og plast.


Du har også mulighed for at gemme dine småting, som f. eks. kuglepenne, papirer, post-its osv., med en udtræksbakke, og samtidig har du stadig din ting lige ved hånden, når du står og skal til at bruge det. Udtræksskuffer, penne- og småtingsbakke - lige hvad du har brug for, når du skal skabe orden og ro på skrivebordet.


Har du brug for et rensemiddel til dit hæve/ sænkebord, kan vi også klare det. Vi har plejemiddel til bordplade typerne:

  • Plejemiddel til linoleum
  • Rensemiddel til laminat
  • Nano-laminat Rens


Se hele udvalget:  Tilbehør til borde

 

Tilbehør til stole


Under tilbehør til stole finder du alle de tilvalgsprodukter, der passer til stolene på kontormøbler.dk. Det gælder eksempelvis nakkestøtte og lændepumpe til kontorstole samt armlæn og vogne til stabling af mødestole.

Tilbehør til stole


Bemærk at nogle af disse skal monteres på fabrik, hvilket klart vil fremgå på hovedproduktet.


Se vores sortiment: Tilbehør til stole

 

Tilbehør til tavler


Tilbehør til tavler er fyldt med magneter, penne, klude og tavleviskere. Kontormøbler.dk tilbyder tilkøbsvarer i form af eksempelvis komplette startersæt til nye tavle-ejere, der inkluderer alt, hvad du har brug for til tavlen - hvad enten det er whiteboards eller glastavler.


Det er også her, du finder penneholdere, ekstra filtstøtter, ekstra filt og rensevæske. 

Tavler tilbehør


Under denne kategori, kan du også finde praktiske tilbehør til bordskærme og gulvskærme fra Lintex. Her er der eksempelvis penneholder og brochureholder i plexiglas.


Udforsk vores udvalg: Tilbehør til tavler

 

Tillægsprodukter


Under tillægsprodukter finder du bl.a. vores priser på montage, opbæring og indretningshjælp.

Tillægsprodukter