Tilbehør til kontormøbler

Herunder kan du vælge hvilken kategori af tilbehør, du ønsker.

 

Tilbehør til reoler

Tilbehør til reoler omfatter alle typer af tilbehør og tilkøb til vores reoler, skabe og skuffekassetter. Her kan du finde alt fra sokler, ophængsbeslag, topmoduler, benbuk og greb i flere forskellige materialer.
Vær opmærksom på målene, der er tilpasset de enkelte møbler.

 

Tilbehør til borde

Under tilbehør til borde finder du alle ekstra produkter du kan ønske dig til dit hæve sænke bord.  Kabelbakker i mange forskellige udformninger og størrelser. Frontpaneler i flere farver. Udtræksskuffer, penne- og småtingsbakke. Computerholdere og kabelgennemføringer i både mat krom og plast.
Her finder du også vores tilbud om montage, hvis du ønsker en professionel og effektiv hjælp til montering af dit nye bord.
Vær opmærksom på, at der kræves værktøj til montering flere af produkterne.

 

Tilbehør til tavler

Tilbehør til tavler er fyldt med magneter, penne, klude og tavleviskere. Kontormøbler.dk tilbyder tilkøbsvarer i form af eksempelvis komplette startersæt til nye tavle-ejere, der inkluderer alt, hvad du har brug for til tavlen hvad enten det er whiteboard, glas- eller kridt-tavle. Det er også her, du finder penneholdere, ekstra filtstøtter, ekstra filt og rensevæske. 


Tilbehør til stole

I tilbehør til stole finder du alle de tilvalgsprodukter, der passer til stolene på kontormøbler.dk. Det gælder eksempelvis nakkestøtte og lændepumpe til kontorstole samt armlæn og vogne til stabling af mødestole.

Bemærk at nogle af disse skal monteres på fabrik, hvilket klart vil fremgå på hovedproduktet.