Tilbehør til kontormøbler

Herunder kan du vælge hvilken kategori af tilbehør, du ønsker.
flueben newBred udvalg af tilbehør til kontormøbler og opbevaringer
flueben newVi har bl.a. tilbehør til restaurant og terrasse

 

Ergonomisk tilbehør


Ergonomisk tilbehør til kontoret eller den private arbejdsplads. Balanceplader, ståbræt, vippebræt, ståmåtter - vi har helt sikkert noget, der kan gøre din arbejdsdag mere ergonomisk og aktivt. Balanceplader og ståbræt er de seneste år blevet meget populære, da de aktiverer kroppen, imens man arbejder. Balancebrættene er et rigtig godt supplement til et hævesænkebord. 


Restaurant og terrasse


Mangler du lidt hygge til terrassen eller noget levende lys til restauranten/ caféen? En terrassevarmer eller biopejs giver både varme, lys og hygge. Dine gæster kan nyde de lange sommeraftenener på terrassen eller udenfor restauranten/ caféen helt uden at fryse.


Tæpper og stoleunderlag


I denne kategori finder du vores gulvtæpper og stoleunderlag. Tæpperne findes i mange forskellige varianter, og der kan vælges mellem rigtig mange størrelser, former og farver. Det hele behøver ikke være så firkantet, så derfor har du også muligheden for at vælge gulvtæppet i runde bløde former.


Tæpper giver komfort og en hyggelig stemning. De pynter ikke kun på gulvet, men beskytter også gulvet i mod kontorstolen. 


Tilbehør til Delta


Tilbehør til Delta omfatter alle typer af tilbehør og tilkøb til vores Delta reoler, skabe og skuffekassetter. Her kan du finde alt fra sokler, ophængsbeslag, topmoduler, benbuk og greb i flere forskellige materialer.


Vær opmærksom på målene, der er tilpasset de enkelte møbler. 


Tilbehør til borde


Under tilbehør til borde finder du alle ekstra produkter du kan ønske dig til dit hæve sænke bord. Kabelbakker i mange forskellige udformninger og størrelser. Frontpaneler i flere farver. Computerholdere og kabelgennemføringer i både mat krom og plast.


Du har også mulighed for at gemme dine småting, som f. eks. kuglepenne, papirer, post its osv., med en udtræksbakke, og samtidig har du stadig din ting lige ved hånden, når du står og skal til at bruge det. Udtræksskuffer, penne- og småtingsbakke - lige hvad du har brug for, når du skal skabe orden på skrivebordet. 


Tilbehør til stole


I tilbehør til stole finder du alle de tilvalgsprodukter, der passer til stolene på kontormøbler.dk. Det gælder eksempelvis nakkestøtte og lændepumpe til kontorstole samt armlæn og vogne til stabling af mødestole.


Bemærk at nogle af disse skal monteres på fabrik, hvilket klart vil fremgå på hovedproduktet.


Tilbehør til tavler


Tilbehør til tavler er fyldt med magneter, penne, klude og tavleviskere. Kontormøbler.dk tilbyder tilkøbsvarer i form af eksempelvis komplette startersæt til nye tavle-ejere, der inkluderer alt, hvad du har brug for til tavlen hvad enten det er whiteboard, glas- eller kridt-tavle. Det er også her, du finder penneholdere, ekstra filtstøtter, ekstra filt og rensevæske.