Kontorindretning på den nemme måde

Funktionel affaldssortering i sort og grå

  • B87 x D30 x H84,5 cm
  • Pulverlakeret stål til indendørsbrug
  • Nem at tømme via frontlåge - nem at flytte på hjul 
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
8.870,-
7.096,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Farve:
Sort
Antracit

Tilbehør (Valgfrit):

Beskrivelse

Gør din virksomhed grøn med affaldssortering fra Carbi


Affaldsortering skal være nemt og overskueligt for at blive en succesfuld rutine i hverdagen på kontoret. Hos kontormøbler.dk giver vi dig muligheden for at komme nemt og sikkert igang med jeres affaldssorteringsrejse. Carbi affaldssorteringsskab er din tidsløse og effektive hjælper i kampen mod affaldet. Skabet består af 3 moduler, der hver især kan rumme 65 liter affald. Hvert modul er tiltænkt en speciel type affald. Affaldstypen er markeret udenpå det enkelte modul med en label for plast, papir og restaffald, som nemt nudger dine kollegaer til at smide affaldet ud korrekt. I toppen af modulerne til plast og papiraffald er der et firkantet hul på 19x19 cm hvor affaldet kan smides ned til affaldssposen. Modulet med restaffald har et låg der manuelt skal åbnes og lukkes, detter er for at mindske lugtgener fra madrester og lignende. 


Affaldssortering stålskabe 3moduler indendørs kildesortering


Affaldssortering med Carbi Bica 873 på den nemme mådeAffaldssortering lyder for mange både tidsskrævende og besværligt, men med Carbi affaldssorteringsskab er der skabt en løsning med fokus på at gøre kildesortering nemt og overskueligt. Affaldssorteringsskabet er designet med en integreret poseholder, som er let tilgængelig fra det store låg i toppen. Når det er tid til at tømme affaldsposerne åbner du blot frontlågerne med softclose, hvor du har nem adgang til poserne. Carbi affaldssorteringsskab er derudover også designet med hjul, og er derfor nemt at flytte rundt på ved rengøring og når det er tid til tømning af affaldsposerne. 


Carbi affaldssortering ediketter labels tekst


Til Carbi affaldssortering kan der vælges mellem flere affaldssymboler. Vælg dem under Tilbehør. Etiketterne måler 12x12 cm og er med tekst.


3 moduler a 65 liter


Produktmål: H84,5xB87xD30 cm


Vejledende levering: 1-2 uger

Udvidet information

MÅL
Højde: 84,5 cm
Bredde: 87 cm
Dybde: 30 cm

Rumindhold: 3x65 liter
Indkast: 19x19 cm
Affaldssorterings piktogrammer: 12x12 cm


MATERIALE
Skab: Pulverlakeret stål - sort eller antracit

Hjul:
Ja

Vægt:
42 kg

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.