Kontorindretning på den nemme måde

Contour Rollermouse mobile

  • Lille og kompakt, med samme funktionalitet
  • Perfekt til skiftende arbejdspladser
  • Ergonomisk, trådløs centreret mus
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
2.611,25
2.089,-
Skjul alle valgmuligheder

Beskrivelse

Kompakt trådløs centreret mus


Ny kompakt version af Contour Rollermouse, går ikke på kompromis med funktionaliteten. Selvom Rollermouse mobile er lille, har den ingen problemer med at tilpasse sig størrelsen på skærmen. Rollermouse mobile er skabt til at blive fragtet rundt, og det holdbare aluminiumschassis kan tåle det. Rul det stilfulde cover omkring rollermouse mobile og put den i tasken. Perfekt til konsulenter, kørende sælger, studerende, eller firmaer hvor man bruger såkaldt ”free seating” eller ”hot desking”. Gå ikke på kompromis med ergonomien på arbejdspladsen.


Contour Rollermouse mobile er selvfølgelig trådløs, hvilket giver nem tilslutning og perfekt til mindre arbejdsborde. Tilslut Rollermouse via Bluetooth 4.0 eller USB-dongle. Det er også muligt, at bruge det medfølgende USB kabel, hvis man ønsker det.


Ved at udskifte enhåndsmusen til en Rollermouse, har du altid musen og musens funktioner tæt på tastaturet. Det giver en naturlig arbejdsprocess, hvor man kan fordele arbejdsopgaverne mellem begge hænder. Ved længerevarende computerarbejde, aflaster den centrerede mus kroppen og understøtter en ergonomisk god arbejdsstilling. Med rullestangen styres curseren og aflæser dine bevægelser med stor nøjagtighed. Indstil curserhastigheden nemt på højre side af rollermouse og få kontrol over dit arbejde. Rollermouse er 30,5 cm bred og rullestaven er 10 cm.


Kom godt igang med Rollermouse mobile, med plug´n play løsning. Der kræves ingen manuel installation. Så snart du indsætter USB stikket eller dongle i din laptop eller pc, er du klar til at arbejde mere effektivt. Rollermouse er klar til brug med det samme. De 5 genvejstaster er forprogrammeret til copy/paste, højre og venstre klik, samt dobbeltklik. Det smarte ved genvejstasterne er, at man kun bruger et klik, her halverer man antallet af klik på en arbejdsdag. Genvejstasterne er programmerbare ved, at download et program dertil. Vælg de funktioner der oftest bruges, og optimer arbejdet. Fordel arbejdet til højre og venstre hånd, og få en fleksibel arbejdsstilling og et større overskud.  


Der findes flere varianter af Rollermouse, alt efter hvilke ergonomiske funktioner man ønsker. Har man skiftende arbejdsplads, kan vi anbefale, at se Contour Travel Kit trådløs arbejdsplads så har man altid ergonomien med.


Prøv gratis i 14 dage

Som virksomhed har I mulighed for at tilbyde jeres medarbejdere at låne et Contour produkt i 14 dage,
hvor de har mulighed for at finde det helt rigtige produkt. Læs mere her.


Vejledende leveringstid: 1-2 dage

 

pedrali logo

Udvidet information

MÅL
Bredde: 30,5 cm
Dybde: 6,5 cm
Højde: 2,3 cm

Rullestav bredde: 10 cm

Vægt: 0,36 kg


FUNKTIONER
Rullestav: Ja
Scrollhjul: Ja
Knapper: 5 programmerbare


TEKNISK
Cursorhastighed: 600 - 3000dpi
Tilslutning: Trådløs
Driver nødvendig: Nej
Installation: Plug-and-play
Kompatibilitet: OSX & Windows


Garanti: 2 år


icon pdf download Brochure


icon pdf download Produktblad RollerMouse


icon pdf download Manual RollerMouse


icon pdf download Produktblad tastatur

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.