Kontorindretning på den nemme måde

Ergonomisk Balancebold

  • Styrker din krop
  • Perfekt til hjemmearbejdspladsen 
  • Sikrer en aktiv livsstil
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
2.205,-
1.764,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Farve:
Grå
Blå

fold sammen minus ikon* Størrelse på balancebold:
Ø65 cm (5510010)
Ø75 cm (315,-)

Beskrivelse

Matting Standup Active Balancebold


Denne balancebold fra Matting Office Wellness er et godt ergonomisk supplement til din kontorstol, om det er på din hjemmearbejdsplads eller på kontoret. StandUp Active Balance Ball er nemlig med til at holde dig aktiv og bevæge din krop i løbet af en arbejdsdag, idet du kan skifte mellem at balancere og sidde på bolden. Du styrker din ryg, baller og ben, øger blodcirkulationen, og balancebolden er dermed medvirkende til en sund og aktiv livsstil. Når du sidder på balancebolden, øges din forbrænding og blodcirkulation. Du spænder helt naturligt op i kernemuskulaturen omkring din rygsøjle, hvilket er med til at forebygge skader og bidrage til en sund og aktiv livsstil. Bolden indbyder til bevægelse og gør dig aktiv siddende.


Balancebolden er fremstillet af det bløde og slidstærke alcala og har et flot design, så den udover at være ergonomisk og sund, også ser flot ud på dit kontor eller hjemmearbejdsplads. Den ergonomiske bold fås i 2 størrelser, 65 cm i diameter og 75 cm i diameter og har en blød og lækker overflade, som er behagelig at sidde på. Hvis du er 170 cm høj og derover, skal du vælge Ø75 cm.


Under bolden er påsat en gulvring, som holder bolden på plads og sikrer, at den ikke triller væk, når du rejser dig. Derudover har den en lille ring og håndgreb, som gør den let at flytte rundt på og trække med ind til bordet. Denne lille ring fungerer samtidig som ophæng, så bolden løftes fra gulvet, hvilket er en fordel ved rengøring.


PVC Free!


Vejledende leveringstid: 5 dage

 

Matting logo
Matting logotekst

Udvidet information

MATERIALE
Udvendigt stof på balancebolden:
Alcala; OEKO-TEX, Martindale 35 000.
Indvendig: Bold af vinyl (fri for ftalater). Free har en inderbold af TPR, Termoplastiskt gummi, PVC-fri.


MÅL

Ø 65 cm
Ø 75 cm


Rengøring

StandUp Activ Balance Ball Rengøres med mild pletfjerner eller støvsugning.

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.