Kontorindretning på den nemme måde

KADO plantekasse med lys

  • Plantekasse med lys
  • Udendørs og indendørs
  • Højde 60 cm
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
4.295,-
3.436,-
Skjul alle valgmuligheder

Beskrivelse

Kado plantekasse 60 cm med lys


KADO er en alsidig rumdeler i minimalistisk moderne design. Det minimalistiske design afspejles i den matte hvide farve. Kado plantekasse står flot udenfor med det indbyggede lys, især når mørket falder på. Placer Kado plantekasse på terrassen, som afskærmning eller dekoration og nyd det flotte lys. Brug Kado plantekasse udenfor caféen og restauranten. Kado kan også bruges som afskærmning mellem bordene, så gæsterne føler de får et intimt og hyggelige alene rum. Pedrali skriver "En vase, der også kan være et lysende objekt".


KADO rumdeler er fremstillet i polyethylen med mat finish og er både stødbestandig og vejrbestandig. 


Kado plantekasse er også flot indenfor, som en perfekt løsning til rumdeling. Kantinen kan være et af de steder, hvor der kommer mange mennesker og et måske lidt kedeligt rum, hvor der kun er borde og stole. Med Kado plantekasse kan man få nogle grønne linjer ind i indretningen og inddele kantinen i mindre "rum". Et andet sted hvor Kado plantekasse egner sig godt, er på store gangarealer. Her kan man inddele de store arealer, til mindre arealer og evt. få nogle gode pauserum.


Kado er fremstillet i polyethylen med mat finish og er både stødbestandig og vejrbestandig. Men hvis der bliver meldt om stormvejr, skal der tages højde for dette.


Højden på KADO plantekasse er 60 cm, bredden 90 cm og dybden 34 cm. Selve plantekassen måler i højde 34,5 cm, bredden 86,9 og dybden 30,9 cm.


Til KADO plantekasse kan der bestilles en stålhåndteringsvogn og/eller beslag til fastgørelse i gulv. Derudover kan der bestilles hynder af 2 stk i str 30x90 cm. kontakt os for yderligere information og priser.


Design: PEDRALI R&D


Vejledende leveringstid: 1-3 dage

 

pedrali logo

Udvidet information

MÅL
Højde: 60 cm
Bredde: 90 cm
Dybde: 34 cm

Plantekassen
Højde: 34,4 cm
Bredde: 86,9 cm
Dybde: 30,9 cm


MATERIALE
Mat polyethylen med mat finish, vejr bestandig.
Farve: Mat hvid

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.