Kontorindretning på den nemme måde

KADO plantekasse

  • Rumdeler
  • Udendørs og indendørs
  • Højde 60/100 cm
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat
3.205,-
2.564,-
Skjul alle valgmuligheder
udvid plus ikon * Farve:
Mørk grå (0,-) (GA)
Grå (0,-) (GC)
Hvid (0,-) (BI)
Brun (0,-) (BR)

udvid plus ikon * Størrelse:
Højde 60 cm (0,-) (KADO)
Højde 100 cm (919,-) (KADO2)

Beskrivelse

Kado plantekasse


KADO er en alsidig rumdeler i moderne design. Brug KADO til rumdeler, plantekasse, udendørs eller indendørs. KADO rumdeler er fremstillet i polyethylen med mat finish og er både stødbestandig og vejrbestandig. Vælg mellem flere farver. Højden på KADO plantekasse er 60 eller 100 cm, bredden 90 cm og dybden 34 cm. Selve plantekassen måler i højde 34,5 cm, bredden 86,9 og dybden 30,9 cm.


Brug Kado plantekasse udenfor caféen og restauranten. Byd kunderne velkommen med den smukke plantekasse. Kado kan også bruges som afskærmning mellem bordene, så gæsterne føler de får et intimt og hyggelige alene rum.


Kantinen kan være et af de steder, hvor der kommer mange mennesker og et måske lidt kedeligt rum, hvor der kun er borde og stole. Med Kado plantekasse kan man få nogle grønne linjer ind i indretningen og inddele kantinen i mindre “rum”. Et andet sted hvor Kado plantekasse egner sig godt, er på store gangarealer. Her kan man inddele de store arealer, til mindre arealer og evt. få nogle gode pauserum.


Til KADO plantekasse kan der bestilles en stålhåndteringsvogn og/eller beslag til fastgørelse i gulv. Derudover kan der bestilles hynder af 2 stk i str 30x90 cm. Kontakt os for yderligere information og priser.


Minimumskøb: 2 stk. 
Pedrali er en af Europas største leverandører til Hotel, restaurant og erhvervsindretninger. Derfor kan der desværre også være minimummængde på produkterne.


Design: PEDRALI R&D


Vejledende leveringstid: 3-5 uger

 

pedrali logo

Udvidet information

MÅL
Højde: 60 eller 100 cm
Bredde: 90 cm
Dybde: 34 cm

Plantekassen
Højde: 34,4 cm
Bredde: 86,9 cm
Dybde: 30,9 cm


MATERIALE
Mat polyethylen
Farve: Mørk grå, grå, hvid, brun

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.


Måske kan du også lide...