Kontorindretning på den nemme måde

Lighthouse terrassevarmer

  • Forlænger sommeraftenen
  • Store flammer, tæt ved bordet
  • Højde inkl. hjul 156 cm
Køb flere, spar mere. Klik for at se mængderabat

Mængderabat fratrækkes

2 - 3 stk.     150,- pr. stk.

4 ->             300,- pr. stk.

6.868,75
Listepris:
6.819,-
5.495,-
DU SPARER: 1.324,-
Skjul alle valgmuligheder
Tilbehør (Valgfrit):
* Skal passe til denne terrassevarmer:

Beskrivelse

Skab uendelige sommeraftener med Lighthouse terrassevarmer


Forlæng de lune forårsdage og sommeraftener i jeres udendørs spiseområder med Lighthouse gas terrassevarmer på hjul. En tidsløs og enkel terrassevarmer med stor brændflade, flotte flammer, og altid på hjul. Lad jeres gæster nyde de flakkende flammer og lunen fra terrassevarmeren, alt imens snakken går over den lækre mad og den kølige vin. Den elegante og moderne terrassevarmer er ideel til udendørs belysning og til at skabe varme og lune. Skab en hyggelig og afslappet stemning nemt og sikkert ved brug af drejehåndtaget og tændingsknappen på siden af terrassevarmeren og lad flammerne danne ramme om en skøn aften. 


Lighthouse terrassevarmer Planika


Stilfuld glød

I modsætning til mange andre terrassevarmere, kan du med Lighthouse sidde tæt op af terrassevarmeren, uden at få det for varmt. Det gør, at den er langt mere egnet til at skabe hygge og stemning ift. de traditionelle terrassevarmere. Lighthouse brænder på gas, og for langt de fleste vil en gaspejs være det oplagte, og mest praktiske valg. En terrassevarmer på gas er mere sikker, og afgiver mere varme end med bioethanol. Med en Lighthouse gaspejs får du en mild varme, og maksimal hygge på terrassen til dig og dine gæster. Det er dog vigtigt at være opmærksom at glaspladerne kan blive meget varme, og vi anbefaler derfor af sikkerhedsmæssige årsger ikke at have børn eller nysgerrige pilfingre i nærheden en terrassevarmer der har stået tændt længe.


Terrassevarmere til hoteller, restauranter, caféer og terrassen

Det stilfulde ildsted kan stå udenfor, foran restauranten, caféen, hotellet, eller bare på terrassen derhjemme. Lighthouse er en elegant og moderne terrassevarmer i sort, galvaniseret stål på hjul. Med sit simple og stilfulde ydre er den let at forene med jeres ude - og terrassemøbler. Terrassevarmeren bidrager til den hyggelige stemning hos dine gæster uanset dens placering. Hjulene på Lighthouse gør det muligt at udnytte terrassen til fulde det meste af året, og forlænge jeres gæsters lange, skønne sommeraftener. Det er valgfrit om terrassevarmeren skal med bruges med eller uden hjul, hvis I enten ønsker en mere permanent placering eller har behov for at omrokere hyppigt. Toppen kan tages af selve glaspladen, for et mere enkelt udseende. Ved udendørsbrug anbefaler vi at anvende toppladen, da denne sikrer at ilden ikke går ud i tilfælde af regnfuldt vejr. 


Størrelsen på Lighthouse


Lighthouse mål

 

 

 

 

 

 

DETALJER
Højde: 156 cm
Bredde: 40 cm
Dybde: 40 cm

Vægt: 27,5 kgForbrug ved max tænding er 4,0 kW. Så du kan køre længe på en gasflaske. For mere tekniske specifikationer, læs mere under "udvidet information".


Cover til terrassevarmeren kan tilkøbes. Beskyt din terrassevarme mod regn og vind, så den kan holde i længere tid.


Vejledende leveringstid: - I Restordre. 

Udvidet information

DETALJER
Toppen kan tages af
Glassiderne kan let afmonteres eller udskiftes
Monterede hjul for mobilitet


MATERIALE
Pulverlakeret stål med hærdet glas


FARVER
Standard farve: Sort


FORBRUG

4,0 kW eller 0,23 kg/t
11 kg gas = ca. 46 timer på fuld styrke


DIMENSIONER
156x40x40 cm (HxBxD) inklusiv hjul


icon pdf download Produktblad


icon pdf download Monterings- og betjeningsvejledning


icon pdf download
 Guide til problemløsning

Notat felt

Her kan du skrive kommentarer til din ordre. Kommentaren følger dette produkt.