Leverandør af kontorindretning

Tilbud


Herunder tilbud kan du se vores fantastiske tilbud på de forskellige kontormøbler. Vi har færdige møbel-pakker, som indeholder de væsentligste kontormøbler, som er uundværlige på kontoret. Desuden har vi også udstillingsmøbler og restsalg, hvor du ofte kan spare over 50 % på mange af vores kvalitets kontormøbler.

 

Møbelpakker


Møbelpakker indeholder hæve sænke bord, skuffekassette og kontorstol - til en rigtig skarp pris. Det gør det endnu nemmere at bestille en komplet arbejdsplads, hvad end du er iværksætter, lave kontorindretningen om eller bare har brug for nye kontormøbler til at pifte kontoret op.

Vi har nøje udvalg de bedste og mest solgte kontormøbler til hver kategori. Det er ret simpelt: Du vælge hvilken farve og størrelser der passer til jeres ønsker, så skal vi nok klarer resten med hurtig levering.

 

Udsalg


I vores udsalg finder du rigtig mange gode kvalitets kontormøbler til vanvittige skarpe og fornuftige priser. Vi har bl.a. kontorstole, hæve sænke borde, reoler m.m. Her er det ofte 50 % rabat på kontormøblerne.

udsalg banner


Kig gerne ofte forbi vores udsalg og gør et godt kup - vi opdaterer løbende med nye produkter til skarpe priser.

 

Udstillingsmøbler


Vi har et lille begrænset parti af brugte og udstillings kontormøbler på lager. Selvom nogle af kontormøblerne er brugt til udstilling, er de i rigtig fin stand og self. med garanti. Udstillingsmodellerne finder du under udsalg, hvor det vil fremgå tydelig hvilke kontormøbler der er udstillingsmodeller.

Udstillingsmøblerne er fra vores showrooms i Aarhus og på Sjælland. De kan afhentes på stedet indenfor vores åbningstider eller efter aftale.