Kontorindretning på den nemme måde

Tilbud på kontormøbler


Herunder tilbud kan du se vores stærke tilbud på de forskellige kontormøbler på vores hjemmeside. Vi har færdige møbelpakker, som indeholder de vigtigste kontormøbler, som er uundværlige på kontoret. Desuden har vi også udstillingsmøbler og restsalg, hvor du ofte kan spare over 50% på mange af vores kvalitets kontormøbler. Vi opdatere løbende vores udsalgsside med billige kontormøbler. Så hold gerne øje med vores side, hvis du er på udkig efter en række møbler til kontoret.

 

 

Find billige kontormøbler i vores udsalg


I vores udsalg finder du rigtig mange gode kvalitets kontormøbler til knivskarpe priser. Vi har bl.a. kontorstole, hæve sænke borde, reoler og meget mere! Her er der ofte 50% rabat på kontormøblerne.

udsalg banner


Kig gerne ofte forbi vores udsalg og gør et godt kup - vi opdaterer løbende med nye produkter til skarpe priser.

 

Udstillingsmøbler


Vi har et lille begrænset parti af brugte og udstillingsmøbler på lager. Selvom nogle af kontormøblerne er brugt til vores udstilling i vores regionale showrooms, er de i rigtig fin stand og self. med garanti. Udstillingsmodellerne finder du under udsalg, hvor det vil fremgå tydelig hvilke kontormøbler, der er udstillingsmodeller.

Vores udstillingsmøbler kan afhentes i vores showrooms efter aftale eller blive leveret til din virksomhedsadresse.