Kontorindretning på den nemme måde

3 gode kontorstole til dårlig ryg

Sidst opdateret: 26 Jan 2023
3 gode kontorstole til dårlig ryg

ur ikonLæsetid: 2 min.


Kontorstole til dårlig ryg er perfekt til dig, der døjer med rygsmerter eller lænd.

Når du køber en god kontorstol til dårlig ryg, så er det en investering for livet. Det er vigtigt, at du får valgt den helt rigtige stol, der kan sikre dig støtte og god siddekomfort hele dagen. Ellers kan du komme til at ødelægge din ryg.


3 gode kontorstole til dårlig ryg


1. Back App sadelstol

Back App er en favorit blandt mange, der døjer med rygsmerter eller gerne vil have mere bevægelse i hverdagen. Faktisk er der over 100.000 brugere verden over, der bruger Backapp stolen.


Selvom Back App er en kontorstol uden ryg, så sidder man fantastisk i den. Det kræver lidt tilvænning i starten, men det vænner du dig hurtigt til, da dine muskler bliver stærkere.


Ved at bruge Back App stolen dagligt får du en bedre kropsholdning, da stolen tvinger dig til at sidde med ret ryg. Efter få uger kan du allerede mærke fordelene ved en stærkere core muskulatur og forhåbentlig er rygsmerterne blevet reduceret.


Når du bruger Back App stolen, så træner du musklerne som støtter din rygsøjle. Kroppen er skabt til bevægelse og ikke til stillesiddende arbejde. Derfor er Back App den perfekte kontorstol, der kan hjælpe til dig med at få noget bevægelse ind i hverdagen.

 

2. Spinella kontorstol

Spinella er en kontorstol med et kort sæde, der sikrer at du altid sidder det rette sted på stolen. Du kommer til at sidde helt ind til stolens ryg og lændestøtte, hvilket bidrage til en masse støtte til din ryg og lænd.


Sædet kan både vippes frem og tilbage, så stolen følger nærmest din ryg og sikrer dig en god ergonomisk siddestilling.


De to rygpuder på Spinella er begge separat indstillelige, så du opnår den mest optimale støtte for din ryg.

 

3. Siff kontorstol

Siff er en af vores mest populære kontorstol. Stolens gode siddekomfort og mange indstillingsmuligheder er noget mange værdsætter. Stolen kan både indstilles i højden og sædedybden, så du kan tilpasse stolen efter dine behov og ønsker. Selvom Siff har mange indstillingsmuligheder, er den dog stadig nem at bruge.

 

Siff Ergonomisk kontorstol

Siff Ergonomisk kontorstol

3.889,-
2.995,-
DU SPARER 894,-