GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Ny vejledning fra SKAT: Det er blevet nemmere at købe kontormøbler skattefrit nu

Sidst opdateret: 29 Apr 2021
skattefri-hjemmekontor.png

Det er blevet lettere at købe kontormøbler skattefrit på bruttolønsordning hos Kontormøbler.dk. Læs mere.

SKAT er kommet med nye vejledninger omkring beskatning af hjemmekontor.

  • De nye vejledninger gør, at der nu ikke er krav til, hvor mange timer eller dage der skal arbejdes hjemmefra
  • Medarbejdere kan derfor købe kontormøbler skattefrit gennem en bruttolønsordning, så snart der er tale om en reelt hjemmearbejder og virksomheden skønner, at der er behov for en hjemmearbejdsplads


Dette er en kæmpe fordel for mange virksomheder, da de ellers forpligtede medarbejderne til at blive hjemme to dage om ugen. Men med den nye ændring er det nemmere at købe kontormøbler på bruttolønsordning til en fordelagtig pris, og samtidig overholdes arbejdsmiljøloven også.


Læs mere: Sådan opnår du en skattefri hjemmearbejdsplads


Sådan kommer du i gang med bruttolønsordning


Ønsker du at gøre brug af de mange fordele, der er ved at købe kontormøbler på bruttolønsordning? Så kan din virksomhed indgå en aftale med Kontormøbler.dk og få adgang til hele vores varesortiment på vores bruttolønsplatform. Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer omkring bruttolønsordningen.


Kontakt os på:


På vores bruttolønsplatform kan medarbejderne selv få lov til at bestille deres møbler, og arbejdsgiveren sparer derfor en stor mængde administration og besvær ved slet ikke at skulle håndtere de enkelte medarbejderes bestillinger. Møblerne bliver leveret direkte hjem til medarbejdernes adresse. Mere enkelt bliver det faktisk ikke.


Vil du vide mere om vores bruttolønsordning? Besøg vores bruttolønsplatform her.