Kontorindretning på den nemme måde


Når du skal indrette en café, så er det altafgørende at få den rette atmosfære frem i rummet. Der skal skabes en indbydende og hyggelig stemning, så dine kunder får lyst til at komme igen.

 

Få masser af inspiration til din caféindretning

 

 

 

Skab en god kundeoplevelse med din caféindretning

Der er flere faktorer, der kan påvirke dine kunders kundeoplevelse. En af de vigtigste ting er din caféindretning. Da vi spiser med alle vores sanser, dvs. synet, hørelsen og smagssansen, så spiller omgivelserne faktisk en væsentlig rolle i hele kundens oplevelse af din café. Formår du at ramme plet med din indretning, så kan det faktisk være med til at påvirke oplevelsen af din mad i en positiv retning.

   

 • De visuelle oplevelser
 •  

 • Bevægelsesflow
 •  

 • Cafémøbler
 •  

 • Belysning
 •  

 • Akustik
 •  

cafestemning belysning

 

nolita cafemøbler

Farver skaber stemning

Der findes utrolige mange flotte farver. Det kan være nemt at sige, at man bare skal vælge sin yndlingsfarve eller sin brand farve. Men faktisk skal du tænke nøje over hvilken stemning, der skal være i caféen. Ønsker du en varm og afslappende atmosfære, så skal du kigge på farvepaletten med de varme, behagelige og harmoniske farver. Derimod, hvis du ønsker et mere køligt udtryk, hvor du nærmest mærker følelsen af frisk luft, så anbefaler vi at gå efter de blå eller grønne nuancer.

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af cafémøbler

Hos Kontormøbler.dk finder du et stort udvalg af cafémøbler. Vi ved hvor vigtigt det er, at din café har de rigtige møbler. Derfor kan du få dem i et væld af farver, polstringer og designs. Mange af vores caféstole og caféborde er fra den samme serie. Det vil sige, at du kan få et sæt, der matcher hinanden i udtrykket. Fælles for alle vores cafémøbler er, at de er praktiske og slidstærke, hvilket er et must, da de skal kunne tåle det daglige brug af mange mennesker i løbet af dagen. Har din café en terrasse eller et udendørsareal, så vil det være oplagt at indrette et spiseområde udenfor om sommeren. I vores sortiment kan du også finde cafémøbler til udendørs brug.

 

cafeindretning nordisk
cafe
Hyggelig cafe
Udendørs cafe og lounge
Udendørs cafemøbler
previous arrow
next arrow

 

Har du brug for hjælp til din caféindretning?

Hos Kontormøbler.dk ved vi at ikke to caféindretninger er ens. Indretning af en café kan være en kompleks proces, hvor der er mange vigtige tilvalg og fravalg undervejs. Derfor lægger vi stort vægt på at skræddersy en løsning, som passer 100% til jeres café. Vi tænker meget over, hvordan vi får skabt den helt rigtige stemning med de rigtige møbler, belysning og farver. Derudover går vi også meget op i at have en tæt dialog med vores kunder, hvor du kan følge med i hele vores proces. Vi gør det overskueligt, transparent og nemt for dig, at få indrettet din café.