Kontorindretning på den nemme måde

Kantinemøbler og kantineindretning


Leder du efter nye kantinemøbler til virksomhedens kantine? Så kan du hos Kontormøbler.dk få en komplet kantineindretning og finde et stort udvalg af kantinestole og kantineborde. En velindrettet kantine er vigtigt, da det er et sted, hvor medarbejderne mødes og socialiseres. Desuden er kantinen også et sted, hvor batterierne lades op.

 

 

Kantinen, et samlingssted for hele virksomheden

I det moderne kontor har et rum ikke kun et formål. Det samme gælder kantinen. Du kan sagtens bruge kantinen, så der er mulighed for små uformelle møder, særligt hvis indretningen ligger op til det. Kombinér det bløde med det hårde og få en mere afslappet stemning i kantinen til både møder og spisning.

 

 

Kantineindretning og kantinemøbler inspiration

 

Inddel kantinen i zoner med de rigtige kantinemøbler

Har din virksomhed en stor kantine, så kan du med fordel skabe en kantineindretning med forskellige miljøer. Her kan du f.eks. indrette et område med højborde og barstole, hvor medarbejderne kan mødes og have en uformel samtale med hinanden. Så kan du have et andet område med en lang række kantinemøbler som kantineborde og kantinestole, hvor frokosten kan nydes her sammen med dine kollegaer.
Tænk også over, hvordan kantinen kan bruges udenfor frokostpausen. Her kan kantinen indrettes med projektborde, hvor der er mulighed for at lave noget gruppearbejde eller holde møder. Tilføj også bløde sofaer så der skabes en lille loungeområde, hvor medarbejderne kan slappe af eller fordybe sig.

Har I en lille kantine, så behøver det ikke nødvendigivs være en lyseslukker for jeres drømme om at lave en pæn og praktisk indretning af kantine. Tværtimod, så er der stadig et hav af muligheder, hvor I kan lege med farverne og faconen på jeres kantinemøbler.

 Tag udgangspunkt i dit rum når du skal vælge farverne på dine kantinemøbler


Farver kan gøre en verden til forskel. Det er ikke altid en god idé, at vælge din yndlingsfarve, men derimod skal du vælge en farve der kan spille op til det lokale, du er ved at indrette. Kolde betonoverflader elsker den glød som træ eller en lun farve kan tilføre. Hvide rum elsker farver. Eller du kan tage det modige valg og lave alt i samme farve.

Hvis du ikke tør kaste dig ud i at sætte mange forskellige farver sammen, så kan du vælge at arbejde med tone i tone-princippet for et afdæmpet og heltstøbt udtryk i dine kantinemøbler.

Farve til kantineindretning og kantinemøbler moodboard

 

7 tips til den multifunktionelle kantineindretning


Vores indretningskonsulent Peter har gennem flere år indrettet forskellige kantiner for både små og store virksomheder. I videoen viser Peter dig, hvordan du kan skabe en inspirerende indretning. En kantine behøver ikke udelukkende være et sted, hvor man kan holde sin frokostpause. Du kan skabe forskellige miljøer, hvor der f.eks. kan være plads til gruppearbejde og møder. Med multifunktionelle kantinemøbler kan du let ændre din kantineindretning, så den passer til jeres behov.

 En god kantineindretning består af de rigtige kantinemøbler


Det er ingen hemmelighed, at de rigtige kantinemøbler kan gøre en positiv forskel for virksomhedens kantine. Hos Kontormøbler.dk lægger vi stort vægt på funktionelle kantinemøbler, der lever op til nutidens krav, design og ikke mindst komforten. Derfor har vi nøje udvalgt de kantinemøbler, der kan leve op til disse krav.

Overvej kantinestol med gribehul. Her kan du nemt flytte en kantinestol med blot en arm, og dermed kan du flytte flere stole ad gangen. Eller du kan vælge kantinestole, som kan stables ovenpå hinanden og transporteres på en sækkevogn eller transportvogn.

Kantinestol med gribehul

 

Få skræddersyet kantinemøbler til din virksomhed


Når vi indretter en kantine, så kan inspirationen komme mange steder fra. Det kan være fra naturens skove, de ting vi omgiver os med til daglig eller fra vores egne erfaringer fra tidligere indretningsprojekter. Uanset hvor vi henter inspiration fra, så forsøger vi altid at skabe en indretning, der både skal passe til virksomhedens DNA, men også leve op til de krav og ønsker medarbejderne har til en kantine.
Vores erfarne indretningskonsulenter har gennem tiden indrettet en del kantiner - lige fra små til store kantiner. Med vores brede produktsortiment og mange års erfaring indenfor kontorindretning inspiration og møbelbranchen, kan vi skræddersy en kantineindretning, der passer netop til jeres virksomhed.