Kontorindretning på den nemme måde

Konferencemøbler og konference indretning


Til møder og konferencer skal man ofte sidde ned i mange timer og samtidig koncentrere sig. Derfor er det vigtigt, at ens konferencelokale eller mødelokale indrettes med gode konferencemøbler såsom behagelige konferencestole.

 

 

 

Konferencelokalet - det evigt skiftende rum


Hvordan indretter man et rum, der hver dag skal bruges til noget nyt? Den ene dag skal du have 200 mennesker til et foredrag, og den næste dag skal møblerne inspirere til gruppearbejde i hyggelige og afslappede omgivelser. Intet lokale er udsat for helt så høje krav om fleksibilitet og transformation som et konferencelokale.

 

Konference
Konference
Konference
previous arrow
next arrow

 

Den evige fjende ved en konference indretning


Lyd og akustik er en af de helt store udfordringer, når vi samler mange mennesker i meget store rum. Dette stiller krav til, at du spiller på alle de kort, du har mulighed for i forbindelse med optimering af akustikken i rummet. Heldigvis findes der et hav af både funktionelle og æstetiske akustikløsninger, hvor du kan vælge at indrette med fede lydabsorberende elementer som gardiner, tæpper og akustiktavler.

Abstracta

 

Bordvogn

Ekstraudstyr til konferencelokalet


Det kan være et must at indrette konferencelokalet med konferencestole med gribehjul og rækkekobling. Vær opmærksom på, at det kan være et krav fra brandmyndighederne, at stolene skal have rækkekobling ved større forsamlinger. En stolevogn er også værd at overveje, da du hurtigt og nemt kan få stablet stolene og flytte dem rundt. Eller hvis du ikke skal bruge stolene, så kan du bare stille stolene på vognen og køre dem ind i et lokale.Stort udvalg af konferencemøbler til konferencelokalet


Hos Kontormøbler.dk finder du et stort udvalg af konferenceborde- og stole. Her har vi både de helt små mødeborde til fire eller seks personer. Og så har vi de helt store konferenceborde, hvor der kan sidde mere end ti personer. Vores konferencemøbler er tilgængelige i et hav af farver, overflader og designs. Her kan du med garanti finde noget, der passer ind i din virksomheds konferencelokale.

 

Få hjælp til at få indrettet jeres konferencelokaler


Står din virksomhed og skal til at have indrettet jeres konferencelokaler? Så står vores erfarne indretningskonsulenter klar til at hjælpe jer.