Kontorindretning på den nemme måde

Loungemøbler og indretning


Kontormøbler.dk har et stort udvalg inden for loungemøbler til erhverv. Med stærke brands i porteføljen kan vi løse indretning til ethvert tænkeligt behov, og skabe løsninger som er inspirerende og af høj kvalitet.

 

 

 

Kontormøbler.dk har et stort udvalg inde for loungemøbler til erhverv. Med stærke brands som fx Softline i porteføljen kan vi løse indretning til et hvert tænkeligt behov og skabe løsninger som er inspirerende og af høj kvalitet.

 

Hvad skal virksomhedens lounge indretning indeholde?


En lounge er som regel det sted, hvor der er et afslappet og uformelt miljø for dine gæster eller medarbejdere. Det er vigtigt, at du får valgt de rigtige loungemøbler og farver for at skabe den ønskede stemning og vise hvem I er som virksomhed. Ofte befinder et loungeområde sig oftest i de åbne arealer eller sammen med receptionen. Det er ofte det første din kunder møder. Derfor skal loungen også se inspirerende og indbydende ud, så dine gæster får et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Før du går i gang med at indrette loungen, så bør du stille dig selv disse spørgsmål:

 

    • Skal der afholdes forretningsmøder?

 

    • Skal medarbejderne bruge loungen til vidensdeling?

 

    • Skal det være et afslappet område, hvor man få lidt ro fra kontoret?

 

 

Alle disse spørgsmål bør du stiller dig selv først, inden du går i gang med din lounge indretning. Svarerne kommer til at afgøre hvilke typer loungemøbler, der er bedst velegnet til virksomhedens lounge.

 

Et godt tip! Inddrag bløde sofaer og tæpper for at gøre loungeområdet mere hyggeligt og ”hjemligt”.

reception og lounge indretning

 

kontor-lounge

Skab uformelle miljøer med loungemøbler i storrumskontoret

Udnyt storrumskontoret fuldt ud ved at skabe forskellige zoner. Her kan I lave nogle uformelle og hyggelige kroge, hvor medarbejderne har mulighed for at gå hen og vende nogle ting. På den måde undgår man at forstyrre sin sidemand. Disse områder kan også fremme det sociale på storrumskontoret, hvor man kan mødes til en uformel snak i ny og næ. For at afgrænse eller markere områderne kan du f.eks. bruge skærmvægge eller tæpper. Disse møbler bidrager også til den gode akustik i loungeområderne.

 

Se vores store udvalg af loungemøbler til erhverv

Hos Kontormøbler.dk får du adgang til et hav af valgmuligheder, når det gælder møbler til din lounge indretning. Ikke en virksomhed er ens, så hvorfor skulle møblerne være det? På vores hjemmeside kan du via vores produktkonfigurator tilpasse dine møbler efter farver, overflader og designs. Her kan I skræddersy jeres helt egen løsning, der afspejler virksomhedens brand.

 

lounge
loungesofaer
Lounge indretning med tæpper
Loungestemning
Kontorlandskab
previous arrow
next arrow

 

Få et forslag til, hvordan du kan skabe en inspirerende indretning

Vores indretningskonsulenter kan hjælpe dig i mål med dit indretningsprojekt. Her tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens behov og ønsker. Herfra udarbejder vi en 3D-visualisering, hvor du kan få det bedst mulige indblik i hele processen og naturligvis også det endelige resultat af loungeindretningen.