Kontorindretning på den nemme måde

Mødelokale indretning

 

 

 

Ingen møder er ens. Derfor kan indretning af mødelokalet være forskellige fra virksomhed til virksomhed. Der findes mange forskellige typer af møder. Det kan være alt fra brainstorm-møder, onlinemøder, mødet under fire øjne eller bestyrelsesmøder. Uanset hvilke møder, der skal afholdes, så er det vigtigt at indretningen i mødelokalet understøtter mødeformen.

 

Hos Kontormøbler.dk finder du et stort udvalg af møbler til dit mødelokale. Her har vi et bredt sortiment, som både kan bruges til de små og store mødelokale indretninger.
På vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt tilpasse dine møbler i den ønskede farve, polstring og størrelse.

 

Aktivitetsbaseret mødelokale indretning


Hvorfor ikke lade mødet definere rummet i stedet for omvendt? I det moderne kontor handler det i langt højere stil om samtaler end om mindre møder og onlinemøder. Her dur det store og gamle støvede møderum ikke. Der skal være flere pladser til at mødes, og de skal være mindre formelle. Ved en aktivitetsbaseret indretning, tages der hensyn til forskellige typer af møder. Her er du ikke begrænset af fire faste vægge, men kan lave flere små områder i storrumskontoret eller i de åbne arealer.

 

Aktivitetsbaseret mødeindretning

 

Møderum i forskellige former


Møderum kommer i alle størrelser og former, og derfor er det vigtigt, at du vælger et mødebord, der passer til rummet. I det kvadratiske rum vil et kvadratisk eller rundt mødebord give den bedste indretning, da du på den måde kan få udnyttet alle kvadratmeterne effektivt.

 

Et rum er ofte fyldt med firkantede former og skarpe kanter, hvilket kan virke strigent. Det er lige fra vindueslinjen til de møbler med skarpe kanter som reoler. Derfor kan du med fordel lade den runde form fra mødebordet gå igen i rummet for at skabe balance og bløde hele indretningen op. F.eks. kan du tilføje et rundt tæppe under mødebordet og tilføje en rund lampe ovenover bordet.

Rundt mødebord

 

 

Få hjælp til en komplet indretning af mødelokalet


Vores dygtige indretningskonsulenter har indrettet et hav af mødelokaler - både små og store indretninger. For os handler det ikke bare om at indrette et mødelokale, men at forstå hvilke behov en indretningsløsning kan understøtte. En flot indretning betyder ingenting, hvis det ikke fungerer for menneskerne, der skal bruge rummet.

 

 

 

 

Nordisk mødelokale

 

Har du du et aflangt lokale, vil det aflange mødebord give mere mening. Ved et langt mødebord, kan det være en fordel med lidt buede sider, så det er nemmere at sidde rundt om mødebordet og få øjenkontakt med dem, der sidder på samme side som dig selv.

 

 

5 gode råd til din mødelokale indretning


Vores indretningskonsulent Peter har gennem flere år indrettet forskellige mødelokaler for både små og store virksomheder. I videoen vil han dele 5 hurtige tips til dig, der har brug for inspiration til, hvordan jeres mødelokale kan indrettes. Her behøver man ikke altid fire faste vægge for at skabe de ideelle rammer for et godt møde.

 

Skab små kroge og gemmesteder i storrumskontoret


Har du også bemærket, hvordan nogle opgaver og møder bare ikke passer i et storrumskontor? Du kan derfor med fordel bruge kupe-sofaer og bokse til, når du skal fordybe dig, holde onlinemøder eller bare have en lidt mere intimt og fortrolig samtale med din kollega.

 

Nordisk mødelokale

 

Compendium lampe

Belysning i mødelokalet er vigtigt


Lyset er ofte den oversete x-faktor, når det gælder møderummet. Lyssætning er uendeligt vigtigt for stemningen i et mødelokale. Undgå en masse indbyggede loftslamper med masser af hvidt og koldt lys. Skab i stedet for flere lyskilder i rummet. Sæt spot på ting og arbejd med lysets farver for et mere spændende og stemningsfyldt møderum.

 

Brug gulvtæpper til at forbedre akustikken i mødelokalet


Tæpper kan langt mere end de fleste tror. Udover at kunne sætte scenen på det bare og neutrale gulv, så kan gulvtæpper sikre en god akustik og mindske rumklangen. De kan bidrage til velvære og fornemmelsen af noget blødt og eksklusivt. Og ikke mindst kan de binde møblerne sammen som en gruppe i mødelokalet, så det ikke bare fremstår som ting, der bare er stillet tilfældigt ind i et lokale.

Kontortæppe

 

marmor mødebord

Mødebordet er mødelokalets centrum


Hvad er det første du ser, når du træder ind i mødelokalet? Svaret her er ofte, at det er mødebordet. Det ofte det møbel, der fylder allermest i mødelokalet, da det er her mødet skal foregå. Vil du gerne opnå en mere indbydende og personligt mødelokale indretning, så er en laminatbordplade med granit eller marmor effekt et godt bud på, at skabe lidt spil i indretningen. (På billedet er der vist en bordplade med granit effekt). Fordelen ved kompaktlaminat er, at bordet ikke bliver alt for tungt at flytte og det er nemmere at rengøre og vedligeholde. Udforsk de forskellige muligheder i vores brede udvalg af konferencemøbler.