Kontorindretning på den nemme måde

Receptionsmøbler og indretning af reception


Noget af det første din kunder møder er receptionen. Derfor er det vigtigt, at du skaber en indbydende indretning af jeres reception, hvor du kan tage godt imod dine kunder, så de får et godt førstehåndsindtryk af virksomheden. Hos Kontormøbler.dk har vi et stort udvalg af receptionsmøbler til konkurrencedygtige priser, og vi hjælper jer meget gerne med jeres receptionsindretning.

 

 

 

Skræddersyet receptionsmøbler og løsninger


Siden 2008 har vi arbejdet med indretningsløsninger både hos små og store virksomheder. Ikke en virksomhed er ens, og derfor ser vi ofte at virksomheder gerne vil have skræddersyet deres egne løsninger. På vores hjemmeside kan du nemt skræddersy dine receptionsmøbler i den farve, overflade og model, du ønsker dig.

I dag har vi 4 regionale showrooms, hvor du kan finde en masse inspiration til din næste receptionsindretning, eller hvis du har brug for at se og afprøve vores kontormøbler. Vi bestræber os på at være tæt på vores kunder, hvor vi er let tilgængelig for alle. Du kan altid få fat i os, uanset om det drejer sig om spørgsmål til møbler eller et indretningsprojekt.

 

 

Når receptionen også skal fungere som en arbejdsplads


De fleste steder er receptionen også en arbejdsplads, hvor der enten sidder en eller flere medarbejdere. Her er det vigtigt, at du får indrettet arbejdspladsen ergonomisk, hvor der bl.a. skal tages højde for lysforholdet, akustikken og ergonomiske kontormøbler, der kan hjælpe medarbejderne med at få variation i deres arbejdstillinger.

Her er det også en god idé at få noget opbevaringsplads bag skranken eller få indrettet arbejdspladsen med reoler, så tingene ikke ligger fremme og receptionen fremstår rodet. På den måde har medarbejderne også tingene lige ved hånden.

 

Nordisk reception

 

Grøn receptionsskrank

Vælg farverne med omtanke i din reception indretning


Farver kan påvirke vores adfærd og følelser. Selvom opfattelsen er at farver er subjektive, så mener forskere at farverne har en universel betydning. Nogle virksomheder vælger at inkorporere deres logofarve i indretningen. Men hvis du har en stærk logofarve som f.eks. rød, så skal du passe lidt på med brugen af farven i store mængder. Rød kan forhøje blodtrykket og pulsen, mens andre farver som grøn kan være beroligende i rummet. Hvis din virksomhed gerne vil opnå en rolig reception indretning, så kan I tilføje naturens elementer i form af farver, former og materialer.

Et godt tip! Mørke farver giver ro og lyse farver aktiverer os

 

Hvad laver kunderne, mens de venter i venteværelset?


Når du skal indrette venteområdet, så handler det om at skabe en indretning, hvor kunderne skal føle sig velkomne og afslappet. Formår du at skabe en god oplevelse for dine kunder, så får de også et bedre indtryk af din virksomhed, og så føles ventetiden heller ikke så lang. Mens kunderne venter, så kan du vise, hvem I er som virksomhed igennem indretningen, brochurer og billeder på væggen.

Her bør I overveje følgende inden I begynder at indrette venteværelset:

     

  • Hvilke værdier vil I signalere i rummet?
  •  

  • Byder I på varm kop kaffe eller te?
  •  

  • Skal der være mulighed for at kunderne kan sidde og arbejde på deres bærbar?
  •  

 

Reception skrank

 

Få et hurtigt indretningsforslag til virksomhedens reception


Skal du i gang med din reception indretning? Eller har du brug for hjælp til at vælge de rigtige receptionsmøbler? Så kan vores dygtige indretningskonsulenter hjælpe dig sikkert og trygt i mål med din indretning. Med vores store udvalg af receptionsmøbler har du rig mulighed for at få en løsning, der passer til din virksomhed.

Fortæl os om dine ønsker til jeres indretning, så viser vi dig mulighederne.