Kontorindretning på den nemme måde

Restaurantindretning


Har du en forretning i restaurant- eller hotelbranchen? Så kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige restaurantmøbler, der efterlader et godt forhåndsindtryk på gæsterne.

  


 

Restaurantens indretning er lige så vigtig som den mad, der serveres


I dag er det ikke længere nok at kunne servere et godt måltid, da konkurrencen er steget. Derfor skal du kunne spille på alle de parametre, du har tilgængelig. Her kunne det være en god idé at kigge på de fysiske rammer, der skal støtte op omkring maden. En restaurantindretning er kompleks, og derfor findes der ikke en nem opskrift på det. For at kunne lykkes med din indretning og efterlade dine kunder et godt førstehåndsindtryk af restauranten, så skal de fysiske rammer kunne støtte op omkring dit menukort. Her skal du bl.a. udvælge de rigtige restaurantmøbler, dekorationer, belysning osv. Mad smager endnu bedre, når den samlede oplevelse er god.

Et godt tip! Den generelle tommelfingerregel for pladsfordelingen i restauranten er, at selve spiseområdet og baren skal fylde ca. 60% af restauranten. Men det resterende som køkkenet og opbevaring skal fylde de sidste 40%. Dette kan dog naturligvis variere afhængig af, hvilken type restaurant du har, og hvor meget plads der er.

Restaurant indretning

 

Restaurant natur

Hvad er opskriften på den gode atmosfære i restauranten


Den rette stemning i restauranten spiller en vigtig rolle i den samlede oplevelse, som dine kunder oplever før, undervejs og efter deres besøg. Rammer du plet med din indretning, så kan det give din restaurant de ekstra bonuspoints, der giver et nyk opad i kundeoplevelsen og som forhåbentlig kan resultere i et par gode anbefalinger og nye kunder. Men hvordan skaber man den perfekte atmosfære i restauranten? Svaret er desværre ikke lige til. Der er mange faktorer at forholde sig til. Der er også mange fravalg.

   

 • Hvilken stil eller tema vil I gå efter?
 •  

 • Hvilken historie vil I fortælle gæsterne?
 •  

 • Hvordan adskiller I jer fra konkurrenterne?
 •  

 • Skal der være en bar i restauranten?
 •  

 • Skal der være et åbent køkken, så gæsterne kan se deres mad blive tilberedt?
 •  

 

Udforsk vores store udvalg af restaurantmøbler


Hos Kontormøbler.dk finder du et stort udvalg af restaurantstole- og borde i forskellige designs, farver og modeller. Her har vi bl.a. restaurantstole med armlæn og uden. De kan fås i forskellige polstring, så du har rig mulighed for, at få den indretning og atmosfære du gerne vil have.

 

restaurant indretning
Restaurant
Restaurant med udsigt
Restaurant belysning
previous arrow
next arrow

 

Få hjælp til din restaurant indretning


Med den helt rigtige indretning af din restaurant kan du skabe den rette atmosfære og imponere dine gæster. Vores dygtige indretningskonsulenter står gerne til rådighed.