Kontorindretning på den nemme måde

Venteværelse indretning


Leder du efter møbler til dit venteværelse? Så har vi et bredt udvalg af møbler til venteværelset.

 

 

 

Indretning af et venteværelse har stort betydning for dine kunders oplevelse og indtryk. Her handler det om at udvælge de rigtige møbler, materialer og farver, der kan skabe en behagelig atmosfære i rummet.

 

Indretning af venteværelset har en stor indflydelse på dine gæsters oplevelse

Uanset om du har en lægeklinik, advokatkontor eller noget helt tredje, så er det vigtigt at have et sted, hvor kunderne kan sidde og vente på deres konsultation eller aftale. Har du fx en tandlægeklinik, så er det vigtigt at skabe nogle trygge rammer for de patienter, som har tandlægeskræk. Hvis dit venteværelse ser helt klinisk og koldt ud, så kan det være med til at forstærke tandlægeskrækken. Dette er ikke særlig hensigtsmæssig for både din virksomhed og patienten. Sørg for at skabe en “hjemlig” og tryg stemning. Det kan være i form at bløde sofaer eller behagelige loungestole, hvor dine patienter kan sætte sig godt til rette og læse i nogle blade eller få sig en kop kaffe.

 

Venteværelse møbler

 

Indretning venteværelse

Hvad skal virksomhedens venteværelse kunne?

Når du skal i gang med at indrette virksomhedens venteværelse, så skal du have en klar plan for, hvordan venteværelset skal indrettes og hvilke møbler, der skal være i rummet. For at skabe de bedste rammer for dit venteværelse indretning, så skal du undersøge følgende:

     

  • Hvem bruger venteværelset?
  •  

  • Hvor mange mennesker?
  •  

  • Hvad foretager folk sig?
  •  

  • Hvor stort er rummet?
  •  

 

Når du har fundet svarene på disse spørgsmål, så bliver det noget nemmere at træffe de rigtige beslutninger. Der findes mange måder at indrette et venteværelse på. Fx er venteområdet i en forhal på hospitalet mere trafikeret end ved et lægehus. Her gælder det om at tilgodese mange mennesker med forskellige gøremål, som er alt lige fra patienter, pårørende, ansatte til chauffører. Mens ved et lægehus er det mest patienterne, som du skal fokusere på i din indretning. Overvej armlæn til stolene, hvis der kommer ældre patienter, så har de mulighed for sidde komfortabelt og hvile armene.

 

Skab rum-i-rum indretning

Ofte er venteværelset et stort og åbent rum, hvor der er nogle stole langs væggen. Men faktisk kan du udnytte kvadratmeterne endnu mere effektivt ved benytte dig af møbler til rum-i-rum indretning. På den måde tilgodeser du forskellige behov. Det kan være en af dine kunder har brug for at arbejde på deres bærbar, mens de sidder og venter. Her kan du tilgodese deres behov ved at have sofaer med høje rygge, der kan afskærme dem fra omgivelserne, så de i fred og ro kan sidde og arbejde.

 

venteværelse med session stole
Savir Reflect bænk til venteværelse
Savir stole til venteværelse
venterum indretning
Venteområde og reception
Venteværelse indretning
Loungeindretning venteværelse
previous arrow
next arrow

 

Skal du bruge hjælp til indretning af venteværelset?

Hos Kontormøbler.dk har vi de rette kompetencer i huset til at hjælpe dig i mål med dit indretningsprojekt. Vi er ikke kun gode til at indrette et rum, men også at udvælge de rigtige møbler til de behov og ønsker I måtte have. På vores hjemmeside har vi et stort udvalg af møbler til venteværelset. Her kender vi alle produkterne ud og ind og kan tilpasse dem lige i de ønskede farver, overflader og varianter.