Kontorindretning på den nemme måde

Book en indretningskonsulent


Hos Kontormøbler.dk hjælper vi dig i mål med din kontorindretning fra start til slut.
Vi ved at der kan være mange beslutninger der skal tages undervejs, hvor projektet hurtigt kan blive for kompleks og tidskrævende.
Men det behøver det nødvendigvis ikke at være. Vi vil gerne gøre det nemt og inspirerende for din virksomhed, at få indrettet jeres lokaler.
Du kan booke et uforpligtende møde med en af vores erfarne indretningskonsulenter, der kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres drømme og ønsker.

book møde

 

 

Showroom

Få inspiration i en af vores regionale showrooms


Vi har fire regionale showrooms. Her kan du lade dig inspirere af vores mange møbler, farve- og materialeprøver. Du kan booke et indretningsmøde med en af vores dygtige indretningskonsulenter på Sjælland, Jylland eller som et onlinemøde.

 

lounge
kontor
kantine
grøn mødelokale
kontor med afskærmning
kontor med afskærmning
previous arrow
next arrow

 

Hvorfor vælge Kontormøbler.dk?


Udgangspunktet for alle vores indretningsløsninger er at gøre det nemt og enkelt for virksomheder, at få realiseret deres drømme og ønsker til en inspirerende kontorindretning. Det gør vi gennem en stærk digital tilgang. Her får I adgang til vores brede sortiment af kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser, mulighed for at konfigurere møblerne online og ikke mindst den direkte kontakt til vores indretningskonsulent.

 

Vores indretningskonsulenters mangeårige ekspertise er din garanti for gode løsninger til både arbejdsplads indretning, mødelokale indretning, kantineindretning eller komplette løsninger til hele virksomheden.

 

Aktivitetsbaseret indretning

 

 

 

 
Sådan foregår et møde med en af vores indretningskonsulenter


1. Til det første møde vil vores indretningskonsulent afdække jeres tanker og ønsker til jeres indretningsprojekt.
2. Herefter vil vores indretningskonsulent i samarbejde med dig udvælge møblerne, farverne og indretningsstilen.
3. Et indretningsforslag, 3D-tegninger og tilbud udarbejdes.