GRATIS FRAGT - GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Professionel indretningshjælp til erhverv

indretningshjælp kontakt os

Den rette kontorindretning skal kunne bidrage til det gode arbejdsmiljø. Indretningen af arbejdspladsen skal danne rammer for dagligdagens opgaver og fremme sammenspillet mellem menneskerne.

Før du går i gang med kontorindretningen


Inden du kaster dig ud i din næste kontorindretning, så overvej om dine planer for indretningen af arbejdspladsen kan skabe et godt arbejdsmiljø. Giver din kontorindretning plads til kreativ udfoldelse, vidensdeling blandt kollegaerne og ergonomisk komfort?

Det visuelle skal naturligvis passe sammen, men det er også vigtigt, at en arbejdsplads har nogle ergonomiske tiltag såsom ergonomiske kontormøbler. De rette møbler skal passe til medarbejderne og deres opgaver. 

Har man meget stillesiddende arbejde, vil det være en kæmpe fordel at investere i et hæve/ sænkebord. Der skal være mulighed for at variere sine arbejdsstillinger i løbet af dagen, og dermed kan det også være med til at forebygge de typiske "kontorsygdomme" som ryg- og nakkesmerter samt hovedpine.Bæredygtig kontorindretning med omtanke for miljø og mennesker


Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at træffe et mere bæredygtigt valg. Derfor har vi også fokus på løbende at gøre vores sortiment af kontormøbler mere bæredygtigt. Vi bestræber på at vælge de rette leverandører, der kan leve op til de miljømæssige krav.

Læs mere: Bæredygtige kontormøbler

Har du brug for hjælp til at træffe et mere bæredygtigt valg angående kontorindretning og valg af bæredygtige kontormøbler, så kan vi sagtens være behjælpelig med dette.Hent masser inspiration fra vores katalog
Vores kataloger er fyldt med idéer og inspiration til din næste kontorindretning - uanset størrelsen af arbejdspladsen.

I inspirationskataloget kan du finde inspirerende idéer og forslag til forskellige opstillinger samt læse mere om de enkelte produkter. Der er både fokus på det æstetiske og ergonomiske aspekt.

Gå på opdagelse i vores inspirationskataloger. God fornøjelse!

Inspirationskatalog


Vi tilbyder plantegning og 3D tegning
Har du brug for visualisering af kontor-indretningen? Så tilbyder vi plantegninger, tegninger og 3D tegning af jeres ønskede indretning, uanset om du har brug for en ny, komplet indretning eller skal ændre i nuværende indretning. Det er altid en god idé at bruge tid på at lave en tegning, da det giver et godt overblik over, hvordan rummet skal se ud.

Se dit nye kontor, som om det allerede næsten var færdigt.


3D tegning og plantegning eksempel


Se vores tidligere indretningsprojekter


Vi har lavet kontorindretninger for flere virksomheder i løbet af årene. Det har både været store såvel som små virksomheder.

indretningsprojekter

Læs mere: Tidligere kundecases


Få øget arbejdsglæde


Hos Kontormøbler.dk ved vi, at et godt arbejdsmiljø kan bidrage til en bedre arbejdsdag. Derfor har vi erfarne indretningsrådgivere klar til at hjælpe dig med din næste kontorindretning, hvor vi målrettet og professionelt i dialog med dig vil skabe de bedste rammer uanset størrelsen af rummet.

Vi hjælper dig trygt og sikkert gennem hele forløbet:

  • Udarbejdelse af løsningforslag, tegninger og tilbud
  • Vi har styr på gældende lovkrav
  • Vi kommer og sætter det hele op for dig

Vi har forskellige indretningsløsninger, som afhænger af dit behov og størrelsen af rummet.

Læs mere: Indretningsforslag

Lad os i samarbejde skabe en kontorindretning, der kan danne stabile rammer for et godt og sundt arbejdsmiljø, og dermed få mere produktive og glade medarbejdere.

kontakt os knap- Helt gratis og uforpligtende