Kontorindretning på den nemme måde

Benify samarbejder med Kontormøbler.dk om hjemmearbejdspladser

Sidst opdateret: 26 Jun 2023
Benify

Kontormøbler.dk indgået et stærkt samarbejde med Benify, som administrerer bruttolønsordninger og personalegoder for danske virksomheder. Læs mere.


ur ikonLæsetid: 2 min.

I en stor rundspørge blandt mere end 900 HR-fagfolk siger hele 89 %, at de har givet deres medarbejdere lov til at arbejde hjemmefra under covid-19-pandemien. Endnu mere interessant er det, at hele 77 % vil lade medarbejderne fortsætte med at arbejde hjemme, når der ikke længere er risiko for at blive smittet. Undersøgelsen er foretaget af Benify. Meget tyder altså på, at danskernes hjemmearbejde er kommet for at blive - også efter coronapandemien.


Hjemmearbejde stiller store krav til ergonomien på hjemmekontoret, fordi møblerne skal leve op til arbejdsmiljøloven, præcis ligesom de skal på arbejdspladsen. Derfor tilbyder Benify nu i samarbejde med Kontormøbler.dk, at virksomheder kan lade deres medarbejdere købe kontormøbler gennem en fordelagtig bruttolønsordning. Bruttolønsordningen giver fordele til både arbejdsgiver og medarbejder - og samtidig kan arbejdsgiver være sikker på at leve op til arbejdsmiljøloven.

Benify letter administrationen for danske virksomheder


Benify hjælper utallige virksomheder med at administrere personalegoder og bruttolønsordninger ud fra et mantra om, at det ikke behøver at være besværligt. I dag har Benify hundredvis af ansatte, mange tusinde kunder og flere millioner brugere over hele verden - og de vokser stadig. Benifys brugere står ekstra stærkt med samarbejdet mellem Benify og Kontormøbler.dk, fordi deres kontormøbler til hjemmearbejdspladsen nu kan administreres samme sted som de øvrige bruttolønsordninger på f.eks. Smartphones og it-udstyr.

Fokus på dansk kvalitet og design


Bruttolønsordningen gør det muligt for medarbejdere at købe dansk design i den højeste kvalitet til ekstraordinært lave priser. Hos Kontormøbler.dk lægges der især vægt på lokal produktion - det hjælper nemlig med at bevare de danske arbejdspladser i en krisetid og sikrer hurtig og fleksibel levering til de mange danske hjemmearbejdspladser. ”Vi producerer vores møbler på danske fabrikker. Derudover har vi høj kvalitet og bæredygtighed i fokus – og endda skaber vi danske arbejdspladser samtidig,” siger Torben Møller, direktør for Kontormøbler.dk.

Mange store virksomheder har allerede bestilt møbler til hjemmekontorerne


I dag benytter bl.a. Postnord og Krifa sig af bruttolønsordningen på kontormøbler gennem Benify, og Torben Møller forventer i 2021 at levere op mod 20.000 hjemmearbejdspladser til de hjemmearbejdende danskere. Det er nemlig ikke kun store virksomheder, der gør brug af bruttolønsordninger - også mange mindre virksomheder kan se værdien i at skabe fleksibilitet for deres medarbejdere. Mange arbejdspladser oplever nemlig både bedre trivsel og større produktivitet ved at lade medarbejderne arbejde nogle dage hjemmefra.

Læs mere om bruttolønsordningen i pressemeddelelsen her.