Kontorindretning på den nemme måde

Skipper Bamsestol - Den eftertragtede danske designklassiker

Sidst opdateret: 12 Nov 2021
Læs mere om Bamsestol

Bamsestol er blandt den mest velkendte danske designklassiker overhovedet. Læs mere om lænestolens historie.ur ikonLæsetid: 2 min.

Lænestolen blev tegnet af Svend Skipper i 1950’erne og blev sat i produktion igen i 2011. Dermed opstod der en ny interesse for denne stoletype. Skipper Bamsestolen blev Skipper Furnitures store gennembrud, da hvilestolen blev hurtigt populær.


Skipper Bamsestol minder om en blød bamse

Bamsestolen er fremstillet i kvalitetsmaterialer, hvor det meste af arbejdet med polstring og syning foregår i hånden. Skipper Bamsestolen er en overpolstret lænestol med bløde linjer. Ryggen har lodrette inddelinger og en bekvem lændestøtte. De karakteristiske armlæn på Bamse lænestolen minder om "bamsepoter". Den behagelig øreklapstol giver dig en fornemmelse af, at en blød bamse omfavner dig bagfra. Deraf kom navnet til Bamsestolen. Lænestolen udstråler hygge, tryghed og kvalitet.


Stolen er opbygget af et massivt træsstel i enten eg eller teak. Egetræstellet har et lidt koldere udtryk end teaktræet, der er mere mørkt og varmere i udtrykket. Valget mellem egetræ og teak afhænger af om Svend Skipper bamsestolen skal passe ind i en klassisk 60’er stil med mørke farver, eller skal det passe til en moderne og stilren skandinavisk stil?


Hvis man skal erhverve sig en Svend Skipper Bamsestol, så skal man passe på, at man ikke støder ind på en Bamsestol kopi. Der er nemlig en del kopier af Bamse lænestolen på markedet. 


Bamsestolen fra Skipper fås i utallige farver

Skipper Bamsestolen fås i bl.a. polstringerne Lido, Fame og Hallingdal. Farvevalgmuligheder er nærmest uendelige. Farverne vil variere afhængig af, hvilke polstring der vælges på Bamse lænestolen. Der er mulighed for at tilvælge en skammel til Svend Skipper Bamsestolen, hvor skamlen leveres i samme stof farve og træsort som lænestolen. Du kan se alle farverne på vores webshop, hvor vores billedkonfigurator viser hvilestolen i den valgte farve.


Se og afprøv Svend Skipper Bamsestolen i vores showrooms rundt i landet. Du kan se Bamsestolen i vores showrooms i Aalborg og København.


Om Skipper Furniture

skipper furniture

Skipper Furniture er en skandinavisk designvirksomhed, der grundlagt i 1955 af Svend Skipper, hvor de har produceret lækre siddemøbler i dansk håndværkskvalitet i ca. 6 årtier. Skipper møbel kan anvendes af alle. Møbelproducenten ønsker at bruge de bedste materialer fra naturen, hvor et godt håndværk skal sikre en lang levetid for produkterne, så du kan du glæde af dine møbler i mange år. I dag udvikles og produceres Skippers møbler i Sverige.


Kollektionen består af sofaer og hvilestole i høj kvalitet.


Skipper har som de flestes af Kontormøbler.dks samarbejdspartnere stort fokus på miljøet. Virksomheden optimerer løbende deres interne og eksterne miljøforhold, hvor Skipper altid søger efter den miljørigtige løsning. Dette omfatter valg af materialer, underleverandører og hele produktionsprocessen.