Kontorindretning på den nemme måde

Få dit projekt til at lykkes med et whiteboard

Sidst opdateret: 01 Nov 2019
Få dit projekt til at lykkes med et whiteboard

Lær, hvordan du kan komme i mål med dine projekter med et whiteboard tavle.



ur ikonLæsetid: 2 min.

Har du styr på dine huskesedler, opgaver og deadlines til dine projekter? Er det nogle gange så overvældende, at din computer til sidste kommer til at se sådan her ud hvert eneste dag?

Laptop

Løsningen kan være et whiteboard tavle, som kan bruges til af få styr på dine ting og afdække netop dit behov.


Whiteboards kan bruges til mange ting, som f. eks. til at skabe et moodboard, overblik over dine projekter eller brainstorming. Tavlen kan også bruges som en projektionsskærm til dine PowerPoint præsentationer. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan med et whiteboard.


Der er mange fordele ved at bruge en whiteboard tavle. Med et whiteboard kan du let få kommunikeret dit budskab visuelt til oplæg, møder eller under en forhandling. Tavlen er rigtig god, når du skal inddrage alle involverede parter i projektet. Deltagerne vil hurtigt kunne danne sig et overblik ved blot at kigge på tavlen. Det er essentielt at alle ved hvad der foregår, og hvad status er for at et projekt skal kunne lykkes. Desuden sparer du bunkevis af papirer, whats not to like?

Air flow


Der findes forskellige whiteboards, hvor de kan variere i størrelser, materialer og tilbehør. Hvad en whiteboard skal kunne, afhænger naturligvis af dit behov.

Moodboard - Det kreative arbejde

Arbejder du som designer, indretningsarkitekt, fotograf eller i en stilling hvor det kræves, at du arbejder meget med visuelle moodboards, kan det anbefales at anskaffe sig et magnetisk whiteboard. Du har mulighed for at hænge dine printede billeder op, samle alt inspiration på ét sted, tegne og skrive på det som du vil. Du kan skabe dit helt eget kreative univers med et moodboard.

Oversigt - Få et godt overblik med et whiteboard

Tavlen kan bruges som en ugeplan for, hvad der skal nås i løbet af ugen. Hvis I ikke er ret mange i virksomheden, kunne man også med fordel lave en uge oversigt over medarbejdernes mødetider. Den giver et godt overblik over, hvem der er på arbejde i den aktuelle uge, hvem der møder senere eller har tidligt fri. Det er især relevant for dem, der samarbejder i et projekt eller er afhængige af hinandens arbejde for at kunne udføre ens eget.


Et whiteboard tavle er rigtig god til at skabe et overblik over arbejdsopgaver og deadlines. Lad vær med at have alt for meget på tavlen, da det kan hurtigt blive for rodet og uoverskueligt at se på. Kunsten er at holde tavlen så simpelt som muligt, så sørg for at have det absolut allervigtigste ting på tavlen.

Det alsidige kontor

Hvis du arbejde på et dynamisk kontor, hvor møderne ikke altid foregår det samme sted, kan det være en fordel at investere i et whiteboard med hjul. Ved blot at kunne flytte tavlen gør det også, at man vil komme til at bruge whiteboardet noget mere, end hvis den bare hang eller stod det samme sted hele tiden. Alle på kontoret vil kunne få glæde af whiteboardet.

Få dit projekt til at lykkedes med whiteboards

Air TV whiteboard

Air TV whiteboard

8.009,-
6.807,65
DU SPARER 1.201,35
M3 Flipover mobil

M3 Flipover mobil

9.976,-
8.479,60
DU SPARER 1.496,40
M3 Mobile

M3 Mobile

16.216,-
13.783,60
DU SPARER 2.432,40
Whiteboard Boarder

Whiteboard Boarder

2.524,-
2.145,40
DU SPARER 378,60

Hos Kontormøbler.dk har vi et bredt udvalg af whiteboards, hvor vi tilbyder 30 års garanti på tavlerne.