Kontorindretning på den nemme måde

Vores 7 bedste kontormøbler til hjemmekontor

Sidst opdateret: 02 Nov 2020
Vores 7 bedste kontormøbler.png

Er du på udkig efter nye kontormøbler til dit hjemmekontor? Så har vi lavet en liste med de 7 bedste kontormøbler til dig.

ur ikonLæsetid: 3 min.

Coronakrisen tvinger mange danske arbejdspladser i at gentænke måden, vi arbejder på. Den har forandret vores arbejdsliv - ikke kun på den korte bane. Ny undersøgelse viser at 57% af deltagerne vil fremover gerne arbejde mere hjemme, end de gjorde før Corona. Hele 72% mener, at de arbejder mindst lige så effektivt hjemmefra.


Det stiller nye krav til arbejdsgiverne om at forstå de individuelle behov og ønsker den enkelte medarbejder måtte have. Her gælder det også indretningen af deres hjemmekontor. Vidste du, at man kan spare 75% på kontormøbler til sit hjemmekontor på bruttolønsordning?


Det er arbejdsgiverens ansvar at arbejdsmiljølovgivningen bliver overholdt ved hjemmearbejder, herunder reglerne om arbejdets udførelse.


Læs også: Hvad er kravene til en hjemmearbejdsplads?


Ny undersøgelse fra IF Skadeforsikring viser, at en af de helst store udfordringer som mange danskere oplever ved hjemmearbejdspladsen er bl.a. ømhed i kroppen pga. brug af dårlig bord og stol løsning. Det går ud over koncentrationsevnen, helbredet og produktiviteten.


Selvom arbejdet foregår hjemmefra, anses sådanne skader for værende arbejdsskader, hvis de opstår i forbindelse med arbejdet. Derfor er det vigtigt, at der er fokus på ergonomien i hjemmekontorets indretning.


Læs også: Sådan indretter du dit hjemmekontor


Der er mange måder at indrette et hjemmekontor på. Men som udgangspunkt skal ergonomien altid være i fokus for at sikre den enkelte medarbejders trivsel og produktivitet. Det kan bl.a. opnås ved at investere i ergonomiske kontormøbler.


De 7 bedste kontormøbler til dit hjemmekontor


1. Hæve sænkebord i sort Linoleum - Antibakteriel

Mennesker er skabt til bevægelse. Derfor er det vigtigt, at du kan variere din arbejdstilling i løbet ad dagen. Dette kan du nemt gøre ved at bruge et hæve sænkebord. Ved at stå op, øger du blodcirkulationen og produktiviteten.

Vores populære hæve sænkebord i Linoleum er en favorit hos mange, der arbejder hjemmefra. Linoleum er antibakteriel og kan modstå pletter, ridser og er super nemt at rengøre.

2. Vægmonteret hæve sænkebord til det lille hjemmekontor

Drømmer du om et hæve sænkebord, men har du ikke ret meget plads at gøre godt med på hjemmekontoret eller hjemmet? Så er en vægmonteret hæve sænkebord fra ConSet være den optimale løsning for dig.

Det enkeltsøjlet bord er stabilt og kan bære en bordplade fra 100x60 til 140x80cm. Alle bordplader er med centeret kabelgennemføring, så du slipper for at dine ledninger står og roder.


3. Ergonomisk kontorstol med de mest nødvendige funktioner

En af vores mest populære kontorstole er Vision. Stolen er en letvægts kontorstol med rene linjer og intelligent mekanisme. Den geniale mekanisme gør, at man kan nøjes med kun at stille sædehøjden og så er stolen ellers klar til brug - intet mindre eller mere. Pga. brugervenligheden og det enkle design er kontorstolen en favorit blandt mange.


Vi ved at mange foretrækker helst en pæn kontorstol, der kan passe ind i hjemmet eller hjemmekontoret. Med Vision kontorstolen kommer du ikke til at gå på kompromis med hverken ergonomien eller udseendet.

Der findes mange forskellige kontorstole - fra den enkle kontorstol med de mest nødvendige funktioner til kontorstole med uendelige indstillingsmuligheder. Er du på udkig efter en god kontorstol? Så har mange af vores kunder haft glæde af vores kontorstol guide.


Læs mere: Sådan vælger du den bedste kontorstol

4. Backapp Hipp ståstøttestol træner din ryg

Der findes ikke én korrekt ergonomisk siddestilling. Man skal sørge for jævnligt at skifte position i løbet af en lang arbejdsdag for at undgå ryg- og nakkeproblemer. Men det kan man ofte kommer til at glemme i en travl arbejdsdag. Med en Backapp Hipp ståstøttestol sikrer du, at du aldrig kommer helt ud af bevægelse. Når du sidder ned på din ståstøttestol, så bruger du automatisk hele krippen, så den ikke bliver belastet ét sted.

Backapp Hipp ståstøttestol

Backapp Hipp ståstøttestol

2.995,-
2.845,-
DU SPARER 150,-


Selvom Backapp Hipp stolen ikke har en ryglæn, så giver stolen dig stadig de bedste forudsætninger for at opnå en hensigtsmæssig siddeposition. Ståstøttestolen sørger for at du får en rank ryg, åben hoftevinkel og øger blodcirkulationen. En ståstøttestol kan være en god alternativ til kotnorstolen, hvis man ikke får rørt sig nok i løbet ad dagen.


5. Gate VIP ståstøttestol

Ståstøttestolen fra Savir Design er en af vores mest populære aktive stole, da den er funktionelt og fylder ikke ret meget på et hjemmekontor. Det er desuden også et godt supplement til din kontorstol.

Gate VIP ståstøttestol

Gate VIP ståstøttestol

2.804,-
1.956,-
DU SPARER 848,-


6. Gymba Board: træn din balance med et balancebræt

Et balancebræt er et fantastisk ergonomisk redskab, når du gerne vil have mere bevægelse i hverdagen. Brug et balancebræt sammen med dit hæve sænkebord og få fordelt vægten naturligt og ligeligt mellem fødderne. Du får aktiveret dine muskler, forbedrer kropsholdning en og øger blodcirkulationen.

gyma morkegraa 


7. Skuffemodul til skrivebord giver masse af opbevaringsplads

Få løst dine opbevaringsproblemer med en skuffemodul med 3 skuffer. En skuffemodul til skrivebord er velegnet til opbevaring af mapper, papirer, dokumenter og alt hvad du bruger til kontorarbejdet. Placer din skuffekassette ved siden af dit skrivebord, så du altid har dine ting lige ved hånden.


Skuffemodul med 3 skuffer


Et skuffemodul med hjul far ConSet gør det rigtig nemt for dig, at omrokere møblerene i løbet af dagen, når der opstår et behov for mere plads.