Kontorindretning på den nemme måde

Guide: Vælg de rette udendørsmøbler til din café eller restaurant

Sidst opdateret: 14 Jan 2020
Inspiration til valg af udendørsmøbler til din restaurant eller café

I denne artikel giver vi dig inspiration til forskellige temaer, som kan danne grundlaget for din indretning af din forretnings udeareal, hvad end du har en restaurant, café eller hotel.


ur ikonLæsetid: 4 min.

Solen står højt på det skyfrie himmel, og flere danskere vælger at spise udenfor pga. det gode vejr. Har du udendørsområder til rådighed i forbindelse med café, restaurant eller hotel, ville det være oplagt at udnytte muligheden for at have udendørs siddepladser. Det kan være en afgørende faktor for, at dine gæster vælger dit spisested frem for konkurrentens. Har du investeret i nogle gode udendørsmøbler til din café, restaurant eller hotel?


Udendørsmøbler til café eller restauranter

Cafémøbler er for mange sononym med sol, sommer og glade dage, hvor de kan gøre en stor forskel for din café eller restaurant, da det kan være med til at afgøre om dine kunder vender tilbage. Med de rette udendørsmøbler kan det være med til, at sætte den rette atmosfære for din restaurant eller café. Det er vigtigt at udendørsmøblerne er af holdbare materiale, for ellers kan sommerglæden hurtigt få benene på nakken.


Start med at vælge et tema til spisestedet, hvor du skal huske at have dit menukort i tankerne. Der skal være en rød tråd hele vejen igennem indretningen - fra mad til udseendet af din café eller restaurant. Hvad for et budskab vil du gerne kommunikere ud til dine gæster?


Skab et stilrent og minimalistisk udemiljø


I indretning bruger man begrebet ‘minimalisme’ til at beskrive tendensen til, at begrænse sig til få virkemidler og rene linjer. Det er kort sagt, en indretningsstil hvor man fokuserer på kvalitetsmøbler i stedet for at overdynge rummet med for mange detaljer. Stilen har præget de danske hjem i mange år, hvor det i dag stadig er ret populært.


Der findes forskellige typer af den minimalistiske stil, hvor den varierer fra land til land. I Japan kører man med den helt ekstreme form for minimalisme, hvor det er hvide, åbne rum som kun er indrettet med de mest absolutte nødvendige møbler. Der er næsten ingen indretningsdetaljer i rummet. Men tilgengæld holder du rummet og tankerne frit for rod og overflødige detaljer.


Hvis vi kigger på den skandinaviske minimalisme, er det kendetegnet ved et minimalt antal møbler med rene linjer og lyse rum med hvide vægge. Det er helt klart de lyse og enkle nuancer, der dominerer i rummet. Man gør oftest brug af stærke kontraster, som f. eks. hvid og sort.


Kom godt i gang med minimalistisk udendørs indretning

Er du på vej til at indrette din udendørsareal minimalistisk, så bør du starte med at rydde op, hvis du har en masse møbler og småting stående. Hvad er er need to have, og hvad er nice to have?

Det handler om at gå fra kvantitet til kvalitet.


Er du på udkig efter nye udendørsmøbler med det minimalistiske udtryk? Så skal du kigge efter stilrene udendørsmøbler, som kan udtrykke netop den minimalistiske stil.


Hvide cafemøbler


Vi har et varieret udvalg af stilrene udendørsmøbler, som kan fås i hvid - Se dem herunder:

 1. Intrigo Caféstol (Fås i flere farver og med eller uden hynde)
 2. Nolita Caféstol (Fås i flere farver med lav/høj ryg, med eller ugen armlæn)
 3. Volt Kantinestol (Fås i flere modeller og farver)
 4. Ark 4 Cafébord (Fås også i sort)
 5. Nolita Cafébord (Fås i flere farver med kvadratisk eller rektangel bordplade)
 6. Ikon bord (Fås også i sort)


Skab et grønt og sundt udemiljø

Gennem de seneste par år har været en stor trend for danskerne at fylde deres hjem med planter. Det er ikke blot en dekoration, men også et statement og et aktivt livsstilsvalg. Samtidig er grøn også blevet moderne at bruge til indretning. De grønne nuancer afspejler et skift mod en mere økologisk og naturnær tankegang. Derfor vil det være oplagt at drive en plantecafé eller en café med jordisk/ plante tema.


Grønne cafemøbler


Vi har forskellige udendørsmøbler i grøn, hvor der også er mulighed for at vælge andre farver:

 1. ICE Terrassestol (Fås i flere farver med armlæn)
 2. Nolita Caféstol (Fås i flere farver med lav/høj ryg, med eller ugen armlæn)
 3. Intrigo Caféstol (Kan stables med op til 10 stk.)
 4. Rund Nolita Cafébord
 5. Lav kvadratisk Nolita Cafébord
 6. Høj kvadratisk Nolita Cafébord


Skab et hyggeligt og varmt miljø indenfor

Din indretning af udendørsarealet skal også afspejle indretningen indenfor. Kunden skal ikke være den mindste smule i tvivl om, hvad jeres budskab er. Går du efter en hyggelig café eller restaurant stemning, så skal du indrette spisestedet i varme farver og materialer. Du kan også vælge at køre den helt naturlige rå jordisk tema, hvor møblerne har et træ finish.


Her er et par idéer til indendørsmøbler med træ looket til restauranten eller caféen:

Træ udendørsmøbler


Vores møbler til restaurant og café fås i forskellige materialer - Klik på de forskellige nedstående produkter:

 1. Malmö stol (Fås med eller uden armlæn og flere sædepolstring)
 2. Pause barstol (Fås i flere stel og sæde materialer)
 3. Butterfly stol (Se flere varianter - Kun til indendørs brug)
 4. Zign kantinebord (Fås i flere materialer og str.)
 5. Square højbord (Fås i flere bordplader og str.)
 6. Cafébord i finér (Fås i flere stel og str.)


Hold dine gæster varme


Hold dine gæster varme ved hjælp af en terrassevarmer eller biopejs. Med terrassevarmeren kan du sprede varme og ægte hygge foran caféen eller restauranten. Dine kunder kan opleve levende flammer tæt på uden at de brænder sig. Med en biopejs får du et stilrent design, som ikke afgiver lugt, aske eller røg. De smukke levende flammer kan ses igennem den klare glasramme.


Behagelig belysning til gæsterne


Med den rette belysning kan der opnås en fantastisk stemning både
indenfor og udenfor restauranten. Det er meget vigtigt, at det er en belysning, som ikke blænder dine kunder lige i øjnene. Ikke for kraftig, men heller ikke for svag. 


Går man efter en bordlampe der er let, men samtidig anderledes end alle de andre traditionelle kedelige bordlamper, så er Colette bordlampe lige sagen. Den spreder en behagelig og blød lys på bordet. Lampen bliver lysere, når den er tændt.


Happy Apple lampe er et andet spændende bud på en smuk lampe, der både kan fungere indendørs og udendørs. Du bestemmer selv om den skal være på gulvet eller hænges op i loftet. Med denne lampe kan du skabe dit helt eget unikke udtryk, som kan skinne igennem restauranten eller caféen. 

Happy Apple lampe

Happy Apple lampe

1.836,25
1.193,75
DU SPARER 642,50
Bliv inspireret og få gode idéer til indretningen af din restaurant eller cafés udendørsareal

Vi har et bredt udvalg af caféborde og caféstole samt tilbehør - Se vores udvalg her.


Har du brug for hjælp til indretning af din restaurant, café, kantine, hotel eller andet? Så har du muligheden for at booke ét GRATIS møde med én af vores erfarne indretningskonsulenter. Kontakt os på eller ring på 86123040.