Velkommen til Kontormøbler.dks blog


På Kontormøbler.dks blog har vi samlet alle de brugbare tips relateret til kontormøbler, kontorindretning og ergonomi. Her på bloggen deler vi af vores mange års erfaringer indenfor kontormøbel branchen.

Du kan finde forskellige artikler inden for disse 3 kategorier, hvor du kan klikke dig ind på de forskellige artikler nedenunder:


Ergonomi


Her finder du gode ergonomiske råd, der kan mindske gener i din hverdag og dermed skabe mere trivsel på arbejdspladsen. Følg vores ergonomiske råd og forøg din sundhed, effektivitet og boost dit energiniveau i din arbejdsdag.


Guides


Hvordan indstiller man sin kontorstol eller nulstiller sit hæve sænke bord? Det er bl.a. de spørgsmål vi typisk bliver spurgt om af vores kunder. Vi har udarbejdet forskellige guides, så alle der har brug for hjælp omkring dette kan få glæde af det.


Indretning


Har du brug for friske nye idéer til kontorindretningen i virksomheden eller derhjemme? Bliv inspireret ved at læse vores artikler om indretning af kontoret.


Se de seneste artikler nedenunder:

 

Sådan vælger du det bedste hæve sænkebord

blog-haevesaenke2.png

Er det ved at være tiden til et nyt hæve/ sænkebord til kontoret eller hjemmet? Vi giver dig en hurtig guide, der kan hjælpe dig til at træffe de helt rigtige beslutninger omkring dit næste skrivebord.

Læs mere


Sådan vælger du den rigtige bordlampe til skrivebordet

blog-bordlampe.png

Den rette belysning ved din arbejdsstation er vigtigt, da det kan påvirke din velvære på arbejdspladsen. I denne guide lærer du, hvordan du vælger den helt rigtige bordlampe, der passer til dit behov.

Læs mere


5 gode ergonomiske studie kontorstole til studerende

Studiekontorstole.png

Studiestart har meldt sin ankomst, har du styr på hjemmekontoret?

Læs mere


Sådan bliver du klar til studiestart

blog-studiestart.png

Er du kommet ind på drømmeuddannelsen? Tillykke! Læs med her og bliv klar til studiestart.

Læs mere


Lys mindsker stress

blog-daglys.png

Lys er ikke bare lys. Dagslys kan forbedre hjernens ydeevne og forebygge stress. Læs mere her.

Læs mere