Guide: Sådan indretter du dit hjemmekontor

Hjemmekontor.png

Er du freelancer, selvstændig eller en ansat som arbejder hjemmefra et par gange om ugen? Overvejer du at lave et lille hjemmekontor, eller står med tanker om at lave dit nuværende kontor om? Vi giver dig vores bedste bud på, hvordan du kan skabe et behageligt hjemmekontor uden, at det går ind og påvirker din produktivitet negativt.

Læs mere


Få dit projekt til at lykkes med et whiteboard

Untitled design.png

Har du nogensinde oplevet at dine huskesedler med guldnotaterne er blevet væk? Eller at du lige har brug for at skrible idéerne ned, hvor du visuelt har brug for at se det på en tavle?

 

Eller..

Læs mere


Hvilke materialer skal jeg vælge til mine kontormøbler?

Er du i tvivl om hvilket materiale du skal vælge, når det gælder bordplader eller overflader til kontormøbler? Denne artikel giver dig et hurtig overblik og specifikationer over de mest almindelige anvendte overflader, som bruges til bordplader, kontorreoler og andre kontormøbler.

bordplader

Læs mere


Har du bagdelen plantet for meget i sædet?

Skærmbillede 2018-04-04 kl. 10.29.55.png

Har du ondt i nakken eller ryggen? Har du også forsøgt at hoppe med på sundhedsbølgen, hvor du har afprøvet utallige af diverse guides og tips, som skulle hjælpe dig med at blive mere aktiv i arbejdstiden? Rejs dig op hver time, hent et glas vand, rul lidt med skuldrene og listen med de forskellige råd er uendelig lange. Men det er simpelthen bare ikke lykkedes dig at følge dem, da det enten har været for tidskrævende, eller at du bare simpelthen glemmer at få det gjort.

Læs mere


3 tips til at blive mere produktiv på kontoret

Office Hacks YouTube Thumbnail (2).png

Føler du dig altid træt og ikke særlig veloplagt til dagens arbejdsopgaver? Så er dette blogindlæg som sendt fra himlen. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kan blive mere produktiv på kontoret.

Læs mere