Kontorindretning på den nemme måde

Fjern støj med smukke akustikbilleder

Sidst opdateret: 01 Sep 2022
Fjern støj med smukke akustikbilleder

Er du plaget af forstyrrende støj på kontoret, ved dit whiteboard eller på kontoret? Se, hvordan smukke akustikbilleder kan afhjælpe på problemet.


ur ikonLæsetid: 2 min.

I lokaler med nøgne og hårde vægge opstår der ofte stående bølger. Akustikbilleder på en eller flere vægge, kan bryde de stående bølger, hvilket giver et godt akustik i rummet. Placeres akustikbilledet tæt på medarbejdere eller på støjkilden, opnår man den mest betydelig effekt og tydelig støjdæmpning.


Behovet for lyddæmpende løsninger er på de seneste par år blevet mere efterspurgt. Det sker i takt med, at der er komme flere åbne arbejdspladser og fælleskontorer til. Når der er mange mennesker samlet i et rum, kan der hurtigt opstår meget forstyrrende støj. Dårlig akustik har en negativ indflydelse på arbejdsmiljøet og dermed ens koncentrationsevne.


Her ville akustikbilleder være en smart og nem måde at forebygge støjen. Akustikprint består af lyddæmpende materialer, som har en lydabsorption på 0,95, hvilket bliver betegnet som klasse A. Det er det bedste på markedet. Lydabsorberende billeder er også gode til, hvis ens hjem er fyldt med ekko og klang. Det giver dig en dirskret løsning på, at forbedre akustikken i rummet.


En anden løsning kunne også være mosbilleder.

 

Dekorativ måde at forbedre lydmiljøet på

Akustikbilleder er lyddæmpning og flot kunst i ét. Det giver rummet en mere fredfyldt og godt arbejdsmiljø. Fordelen ved akustikdæmpende billeder på væggen frem for lofter er, at de lydabsorberende billeder er placeret på væggen, hvor de fleste lydbølger er rettet mod. På den måde opnås der en bedre effekt.


Da akustikprint kan vælges med eget motiv, giver det dig fleksibilitet og uendelige muligheder for at skabe den indretning du altid har drømt om i rummet. Det kan være alt fra det minimalistiske og stilrene linjer til et farverigt tema, hvor akustikbilledet kan matche dine møbler og interiør.

Akustikprint inspiration

Lydabsorberende billeder kan bruges præcist i det område eller rum, hvor du har behov for at forbedre akustikken. Det kan hænge på væggene i loungeområdet, spiseområdet eller mødelokalet. Mangler du inspiration, kan du se i ovenstående galleri forskellige steder, hvor man kan anvende akustikbilleder.


Effektive og holdbare lyddæmpning på markedet

Vores samarbejdspartner Illux anvender den nyeste UV-printteknologi til at producere dekorativ vægdekoration. Den høje kvalitet sikres ved at anvende plader med lyddæmpning fra Rockfon. Illux printer direkte på de lyddæmpende plader, som sikrer en optimal effekt og fantastisk holdbarhed i printet, som ikke falmer.

Akustikbillede illux