Kontorindretning på den nemme måde

Sådan holder du en sikker afstand med en skærmvæg

Sidst opdateret: 27 Maj 2020
Sådan holder du en sikker afstand med en skærmvæg

Vi giver giver dig et overblik over de forskellige skærmvægge typer du kan bruge for at holde en sikker afstand mellem arbejdsstationerne.

ur ikonLæsetid: 2 min.

Flere danskere vender tilbage til deres arbejdsplads, når Danmark gradvis åbnes op. Selvom mange sikkert glæder sig til at se deres kolleger igen, så skal man stadig huske at holde en god afstand til hinanden på arbejdspladsen og overholde god håndhygiejne. Hvis det muligt, så spred jer gerne i flere lokaler.


Hold afstand mellem arbejdstationerne med skærmvægge

Der skal være en afstand mellem skrivebordene. På nuværende tidspunkt er skal der være 2 meters afstand mellem medarbejderne. For at holde en sikker afstand kan man benytte sig af forskellige skillevægge og skærmvægge for at inddele arbejdsstationerne fysisk op.

Her præsenterer vi 3 forskellige afskærmningsløsninger.


1. Bordskærm til montering på skrivebordet eller fleksibel skærmvæg

Det er efterhånden meget populært hos mange kontormiljøer. Bordskærme kan bruges til en lang række formål som afskærmning, støjreduktion og som opslagstavle. Der findes topmonteret- og frontmonteret bordskærme.


Er du mere til en fleksibel udgave, hvor du ikke skal monteret skræmvæggen til skrivebordet, så er Sofia bordskærm et godt bud.

2. Mobil skærmvæg til gulv

Med en gulvstående skærmvæg har du fuld fleksibilitet til at indrette din arbejdsplads. Med smarte magnetiske koblungsbeslag til skærmvægge kan du sætte skærmene sammen i forlængelse af hinanden, og skille dem nemt ad, når behovet for afskærmning skifter.

One Screen skærmvæg på hjul

One Screen skærmvæg på hjul

2.684,-
2.281,40
DU SPARER 402,60


3. Skærmvæg på hjul med skrivebord

InnoPod er en fleksibel arbejdsstation på hjul, hvor du er afskærmet foran og bagfra. Siderne er stadig åben, så du kan få en masse lys ind. Du kan nemt dreje skærmvæggen rundt, eller flytte den til et andet rum.

Inno®Pod skærmvæg med skrivebord

Inno®Pod skærmvæg med skrivebord

20.264,-
17.996,-
DU SPARER 2.268,-

Fordelen ved at bruge skærmvægge og skillevægge er, at du hurtigt kan skabe en fleksibel kontorindretning. Der findes mobile skillevægge til kontor, der kan nemt sættes sammen med magneter.


En skærmvæg kan skabe en bedre arbejdsmiljø

Mange åbne storrumskontorer har en udfordring med akustikken. Dette kan gå ud over koncentrationen og produktiviteten. Her kan en lydabsorberende skærmvæg nemt reducere støjen.