Kontorindretning på den nemme måde

Black Friday hos Kontormøbler.dk

 

Få de bedste Black Friday tilbud hos Kontormøbler.dk


På grund af den store interesse for Black Friday hos Kontormøbler i 2022 gentager vi successen nu i 2023. På denne side finder du alle vores Black Friday tilbud - igen i år afholder vi kun Black Friday online, så det er her, du finder det samlede overblik. Du finder et stort udvalg af kvalitetsmøbler til ekstra nedsatte priser. Møblerne er en god investering, der både giver der god komfort i hverdagen, forebygger belastningsskader og holder i mange år.
 

Hvornår er der Black Friday 2023 hos Kontormøbler.dk?

Black Friday er blevet den helt store shoppingdag for mange. De fleste er efterhånden bekendt med Black Friday, også i Danmark. Tilbudskonceptet, hvor du kan spare tusinder af kroner, og derfor også er blevet dagen, hvor mange får købt deres julegaver. Selvom Black Friday er en amerikansk tradition, har vi i Danmark taget mærkedagen til os med åbne arme.

Det er ikke helt tilfældigt, hvornår Black Friday afholdes. Som sagt er Black Friday en amerikansk tradition, og derfor ligger den store shoppingdag dagen efter Thanksgiving.


Vi står klar med de vildeste Black Friday tilbud fra mandag d. 20.11.23-26.11.23. Det hele foregår online på vores webshop www.kontormoebler.dk. Her kan du nemt og hurtigt bestille dine kontormøbler og tilbehør til kontoret og hjemmearbejdspladsen. Sæt allerede kryds i kalenderen nu, og forbered dig på et brag af en tilbudsfest hos Kontormøbler.dk.

 


Få Black Friday Week tilbud direkte i indbakken og hold øje med Facebook-siden

 


Bliv klar til Black Friday 2023 hos Kontormøbler.dk, hvor vi sænker priserne i bund på udvalgte populære kontormøbler. Der er noget for enhver smag. Tilbudsfesten går ikke stille for sig.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil:

 

  • være blandt de første, der får adgang til vores Black Friday tilbud
  • alle udvalgte black friday samlet et sted - direkte i indbakken
  • desuden får du også masser af fordele og rabatter året rundt på lækre kontormøbler

Du kan også med fordel følge vores Facebook-side. Her opdaterer vi løbende med tilbud.

 
Besøg dit lokale showroom og se vores kontormøbler

Selv om vores Black Friday tilbud kun foregår online på webshoppen, kan du inden eller på selve Black Friday ugen besøge vores showrooms i Århus, Aalborg, Herning og København for at se og afprøve vores kontormøbler samt se vores materiale- og farveprøver. Vi har mange af produkterne stående, men det varierer, hvad du kan finde i de forskellige showrooms.


Gå ikke forgæves. Kontakt os for at høre nærmere om, vi har det ønskede produkt stående.


Vores erfarne eksperter står klar med professionel rådgivning, hvad enten du mangler hjælp til at finde den rette kontorstol, valg af materialer eller til indretning af kontorlokaler.