GRATIS FRAGT - GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

Black Friday hos Kontormøbler.dk

 BlackFriday Kontormøbler


De bedste Black Friday tilbud hos Kontormøbler.dk i 2020


På grund af den store interesse for Black Friday hos Kontormøbler i 2019, gentager vi successen igen i 2020. På denne side offentliggøres alle vores Black Friday tilbud.


Black Friday er den helt store shopping dag for mange. De fleste er efterhånden bekendt med Black Friday. Tilbudskonceptet, hvor du kan spare tusinder af kroner, og derfor også er blevet dagen, hvor de fleste får købt deres julegaver. Selvom Black Friday er en amerikansk tradition, har vi i Danmark taget mærkedagen til os med åbne arme.

 

Hvornår er der Black Friday 2020 hos Kontormøbler.dk?

Det er ikke helt tilfældigt, hvornår Black Friday afholdes. Som sagt er Black Friday en amerikansk tradition, og derfor ligger den store shoppingdag efter Thanksgiving. Det er lige så kendt og fejret i USA, som det er med jul i Danmark. Det kan være en god huskeregel, hvis man fejrer Thanksgiving.


Vi tæller ned til Black Friday, ses vi?

  motionmailapp.com

Vi står klar med de vildeste Black Friday tilbud mandag d. 23.11.19-29.11.19. Det hele foregår online på vores webshop www.kontormoebler.dk. Her kan du nemt og hurtigt bestille dine kontormøbler. Sæt allerede kryds i kalenderen nu, og forbered dig på et brag af en tilbudsfest hos Kontormøbler.dk.


På denne side offentliggøres alle vores Black Friday tilbud og relevante information, så får du det hele samlet et sted. Det er en god idé, at holde øje med denne side, da siden løbende blive opdateret med nye Black Friday tilbud hvert eneste dag under tilbudsugen.


Husk, vi har gratis fragt i hele Black Friday ugen.


Køb årets julegaver på Black Friday


Hvad giver man til hende eller ham der har alt? Det kan knibe voldsomt med at finde flere gode julegave idéer år for år. Men hos Kontormøbler.dk har vi nøje udvalgt de bedste Black Friday tilbud, så du er helt sikker på at kunne finde årets julegaver, der vil kunne imponere alle og enhver.


Du sparer masser af penge og undgår alt det julestress, hvis du får købt alle julegaverne under vores Black Friday udsalg. Dermed får du også mere tid til det vigtige i livet, som er familien og vennerne.

Julegave Black Friday kontormoebler


Få Black Friday tilbud direkte i indbakken og hold øje med Facebook-siden


Bliv klar til Black Friday 2020 hos Kontormøbler.dk, hvor vi sænker priserne i bund på udvalgte populære kontormøbler. Der er noget for enhver smag. Tilbudsfesten går ikke stille for sig.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil forinden Black Friday dagen få:

  • en reminder på at vores Black Friday tilbud snart starter
  • et sneak peek på de udvalgte Black Friday tilbud før alle de andre
  • alle udvalgte black friday samlet et sted - direkte i indbakken


Desuden får du også masser af fordele og rabatter året rundt på lækre kontormøbler.

Du kan også med fordel følge vores Facebook side. Her opdaterer vi løbende med tilbud og konkurrencer, hvor du kan vinde gratis kontormøbler.

 
Besøg vores showroom og se vores kontormøbler

Selvom vores Black Friday tilbud kun foregår online på webshoppen, så kan du med fordel inden eller på selve Black Friday dagen besøge vores showrooms i Århus, Aalborg, Herning og København for at se og afprøve vores kontormøbler samt se vores materiale- og farveprøver. Vi har mange af produkterne stående, men det varierer hvad vi har stående i de forskellige showrooms.


Gå ikke forgæves. Kontakt os for at høre nærmere om, vi har det ønskede produkt stående.


Vores erfarne eksperter står klar med professionel rådgivning. Hvad end det er hjælp til at finde den rette kontorstol, valg af materialer eller stof til indretning af kontorlokaler. På selve Black Friday dagen, kan det være en god idé at booke tid, da der pga. travlhed kan være lidt ventetid i vores showroom. Men du er naturligvis altid velkommen til at svinge forbi vores showroom og få en varm kop kaffe, i mens du venter.

fri fragt  

 

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo