Vælg dit bord her

Herunder kan du vælge, hvilken type bord du ønsker. Vi har opdelt dem i 4 kategorier for at gøre det let at vælge imellem de mange borde:
hæve-/sænkeborde, skriveborde, mødeborde og borde til kantine, café og bar.

Derudover har vi en kategori med stel til hæve-/sænkeborde, hvis du selv ligger inde med bordpladen, eller bare har brug for et stel.
Du skal blot vælge, hvilken type bord du ønsker, og derfter kommer det svære valg med udseendet. Her foreslår vi, at du vælger f.eks., hvilken model hæve sænkebord du ønsker, samt hvilken farve. Derefter kan bordet konfigureres efter dine farve ønsker, facon og mål. Det er mange tusinde varianter kogt sammen til eet enkelt bord, bare for at gøre det nemt for dig at bestille det bedste bord.

 

Hæve Sænke Borde

Hæve sænke borde blev for nogle år siden betragtet som luksus eller medarbejdergode. Den tid er heldigvis for længst forbi, og borde til arbejdspladsen vælges nu ud fra andre rationelle betragtninger, hvor medarbejder og virksomhed ser det som en fælles interesse.


1) Arbejdsskader og sygefravær mindskes.
Ved at variere mellem siddende og stående arbejdsstillinger.

2) Kroppens energiforbrug er dobbelt så høj ved stående arbejde.
 Derved er der en motions og forbrændings ”bonus” ved at stå op.


3) Mindre sygefravær pga. ømhed i muskler og led.
 Småskader fra weekendens fodboldkamp med ungerne er lettere at bearbejde i en stående arbejdsstilling, hvor kroppen holder sig i gang.4) Forbedret effektivitet.
 Kroppen generes ikke af ubekvemme arbejdsstillinger, og teamwork er lettere stående omkring et hæve sænke bord.


5) Return of Investment
. Prisen og den samlede investering er selvfølgelig vigtig, men ofte er den tjent hjem langt hurtigere end de fleste virksomheder regner med. Det er svært at gøre medarbejdernes tilfredshed op i penge, men sygemeldinger og genbesættelser af stillinger er en dyr affære.


Regne-eksempel: 

En investering i en perfekt ergonomisk arbejdsplads i god kvalitet til ca. 10.000,-  - som holder i mindst 10 år = 1000,- kr. årligt. 
Det er bare én sygedag, der skal spares årligt, og så er det tjent hjem igen. Da ryg og nakkeproblemer står for omkring 33 % af danskernes sygefravær, er der overvældende sandsynlighed for, at investeringen er tjent meget hurtigt hjem.

 

Skriveborde

I kategorien for skriveborde finder du traditionelle borde uden motor til kontoret. Enkelte borde vil stadig kunne hæves og sænkes, men det er en ganske lille manuel vandring og altså ikke elektrisk ved hjælp af motor.

Skrivebordene kommer fra flere forskellige danske producenter, og de fås med forskellige typer overflader som eksempelvis linoleum, finér og laminat. Der er borde til både den enkle arbejdsstation såvel som til chefens kontor.

 

Mødeborde

Mødeborde er kategorien for små og store kvalitetsborde, der enten er designet til eller egner sig særligt godt til mødelokalet eller konferencerummet.
Vi har borde med plads til alt fra 4 til 20+ personer, og bordpladerne fås i alle størrelser og faconer fra det enkle over det elegante til det luksuriøse og imponerende.
Vores mødeborde er designet af både danske og udenlandske designere og de fleste giver mulighed for frit valg af eksempelvis pladestørrelse, overflade, lakering og ben/fødder.
Vælg eksempelvis mellem overflade i linoleum, laminat eller finér og stel med runde eller rektangulære ben.

 

Kantine, Café og Bar

I denne kategori finder du kvalitetsborde til kantinen, caféen og baren. Vi har samlet alle leverandørernes borde, der passer under denne kategori og lavet en super god og billig pris. Der er alt fra højborde, kantineborde, caféborde, restaurantborde, loungeborde etc. Der findes noget til alle miljøer, og som sædvanlig kan bordene skræddersyes præcis efter dine behov og ønsker. Vi har også et stort udvalg af stole til kantine og møder, restaurant og bar eller loungen.

 

Hæve-/sænkestel

Her finder du hæve-/sænkestel, så du kan skræddersy dit eget bord. Der er stel til vægmontering, enkeltsøjlet, 3-bens stel osv. Vi har alle typer stel og der er mange farver og former at vælge imellem.