Vælg dit bord her

HERUNDER KAN DU VÆLGE, HVILKET BORD DU ØNSKER
Vi har opdelt dem i 4 kategorier for, at gøre det let at vælge imellem de mange typer

Hæve sænke borde, Skriveborde, Mødeborde og Borde til Kantine samt Café og Bar.

Derudover har vi en kategori med stel til hæve sænke borde, hvis du selv ligger inde med bordpladen eller bare har brug for et stel.

 

HVORDAN KOMMER DU I GANG:

 1. Vælg hvilken kategori du ønsker, f.eks. hæve sænkebord
 2. Vælg hvilken model på listen over, f.eks hæve sænkeborde
 3. Derefter kan bordet konfigureres efter dine farve ønsker, facon og mål.

Der er mange tusinde varianter. Men vi har gjort det nemt for dig - ved at du selv kon figurere det bedste bord til DIG og dine behov.

HÆVE SÆNKE BORDE

Hæve sænke borde blev for nogle år siden betragtet som luksus eller medarbejdergode. Den tid er heldigvis for længst forbi. Borde til arbejdspladsen vælges nu ud fra andre rationelle betragtninger, hvor medarbejder og virksomhed ser det som en fælles interesse.


 1. Arbejdsskader og sygefravær mindskes
  Ved at variere mellem siddende og stående arbejdsstillinger.
 2. Kroppens energiforbrug
  er dobbelt så høj ved stående arbejde.
 Derved er der en motions og forbrændings ”bonus” ved at stå op.
 3. Mindre sygefravær
  pga. ømhed i muskler og led.
 Småskader fra weekendens fodboldkamp med ungerne er lettere at bearbejde i en stående arbejdsstilling, hvor kroppen holder sig i gang.


 4. Forbedret effektivitet
  Kroppen generes ikke af ubekvemme arbejdsstillinger, og teamwork er lettere stående omkring et hæve sænke bord.

 5. Return of Investment

  Prisen og den samlede investering er selvfølgelig vigtig, men ofte er den tjent hjem langt hurtigere end de fleste virksomheder regner med. Det er svært at gøre medarbejdernes tilfredshed op i penge, men sygemeldinger og genbesættelser af stillinger er en dyr affære.

Regne-eksempel: 

En investering i en perfekt ergonomisk arbejdsplads i god kvalitet til ca. 10.000 kr. - som holder i mindst 10 år = 1000 kr. årligt. 
Det er bare én sygedag, der skal spares årligt, og så er det tjent hjem igen. Da ryg og nakkeproblemer står for omkring 33 % af danskernes sygefravær, er der overvældende sandsynlighed for, at investeringen er tjent meget hurtigt hjem.

 

SKRIVEBORDE

I kategorien for skriveborde finder du traditionelle borde uden motor til kontoret. Enkelte borde vil stadig kunne hæves og sænkes, men det er via en ganske lille manuel vandring, altså at det ikke foregår elektrisk ved hjælp af motor.

Skrivebordene kommer fra flere forskellige danske producenter, og de fås med forskellige typer overflader som eksempelvis linoleum, finér og laminat. Der er borde til både den enkle arbejdsstation såvel som til chefens kontor.

 

MØDEBORDE

Mødeborde er kategorien for små og store kvalitetsborde, der enten er designet til eller egner sig særligt godt til mødelokalet eller konferencerummet. Vi har borde med plads til alt fra 4 til 20+ personer. Bordpladerne fås i alle størrelser og faconer fra det enkle eller elegante til det luksuriøse og imponerende design.

Vores mødeborde er designet af både danske og udenlandske designere. De fleste giver mulighed for frit valg af eksempelvis pladestørrelse, overflade, lakering og ben/fødder. Vælg eksempelvis mellem overflade i linoleum, laminat eller finér og stel med runde eller rektangulære ben.

 

KANTINE, CAFÉ OG BAR

I denne kategori finder du kvalitetsborde til kantinen, caféen og baren. Vi har samlet alle leverandørernes borde, der passer under denne kategori og lavet en super god og billig pris.

Der er alt fra højborde, kantineborde, caféborde, restaurantborde, loungeborde etc. Der findes noget til alle miljøer, og som sædvanlig kan bordene skræddersyes præcis efter dine behov og ønsker. Vi har også et stort udvalg af stole til kantine og møder, restaurant og bar eller loungen.

 

HÆVE-/SÆNKESTEL

Her finder du hæve-/sænkestel, så du kan skræddersy dit eget bord. Der er stel til vægmontering, enkeltsøjlet, 3-bens stel osv. Vi har alle typer stel, og der er mange farver og former at vælge imellem.