Vælg dit bord her


Herunder kan du vælge hvilken type bord, du ønsker.

Vi har opdelt dem i 4 kategorier for at gøre det let at vælge imellem de mange borde.
Du skal blot vælge hvilken type bord du ønsker, og derfter kommer det svære valg med udseendet.
Her foreslår vi at du vælger f.eks hvilken model hæve sænke bord du ønsker, samt hvilken farve.
Derefter kan bordet konfigureres efter dine farve ønsker, facon og mål.
Det er mange tusinde varianter kogt sammen til eet enkelt bord, bare for at gøre det nemt for dig at bestille det bedste bord.

 

Borde fra Kontormøbler.dk

 

Hæve Sænke Borde


Hæve sænke borde blev for nogle år siden betragtet som luksus eller medarbejdergode. Den tid er heldigvis for længst forbi, og borde til arbejdspladsen vælges nu ud fra andre rationelle betragtninger, hvor medarbejder og virksomhed ser det som en fælles interesse.


1/ Arbejdsskader og sygefravær mindskes.
Ved at variere mellem siddende og stående arbejdsstillinger.

2/ Kroppens energiforbrug er dobbelt så høj ved stående arbejde.
 Derved er der en motions og forbrændings ”bonus” ved at stå op.


3/ Mindre sygefravær pga. ømhed i muskler og led.
 Småskader fra weekendens fodboldkamp med ungerne er lettere at bearbejde i en stående arbejdsstilling, hvor kroppen holder sig i gang.4/ Forbedret effektivitet.
 Kroppen generes ikke af ubekvemme arbejdsstillinger, og teamwork er lettere stående omkring et hæve sænke bord.


5/ Return of Investment
. Prisen og den samlede investering er selvfølgelig vigtig, men ofte er den tjent hjem langt hurtigere end de fleste virksomheder regner med. Det er svært at gøre medarbejdernes tilfredshed op i penge, men sygemeldinger og genbesættelser af stillinger er en dyr affære.


Regne eksempel: 

En investering i en perfekt ergonomisk arbejdsplads i god kvalitet til ca. 10.000,-  - som holder i mindst 10 år = 1000,- kr. årligt.


Det er bare én sygedag, der skal spares årligt, og så er det tjent hjem igen. Da ryg og nakkeproblemer står for omkring 33 % af danskernes sygefravær, er der overvældende sandsynlighed for, at investeringen er tjent meget hurtigt hjem.

 

Skriveborde

 

I kategorien for skriveborde finder du traditionelle borde uden motor til kontoret. Enkelte borde vil stadig kunne hæves og sænkes, men det er en ganske lille manuel vandring og altså ikke elektrisk ved hjælp af motor.

Skrivebordene kommer fra flere forskellige danske producenter, og de fås med forskellige typer overflader som eksempelvis linoleum, finér og laminat. Der er borde til både den enkle arbejdsstation såvel som til chefens kontor.

 

Mødeborde


Mødeborde er kategorien for små og store kvalitetsborde, der enten er designet til eller egner sig særligt godt til mødelokalet eller konferencerummet.
Vi har borde med plads til alt fra 4 til 20+ personer, og bordpladerne fås i alle størrelser og faconer fra det enkle over det elegante til det luksuriøse og imponerende.
Vores mødeborde er designet af både danske og udenlandske designere og de fleste giver mulighed for frit valg af eksempelvis pladestørrelse, overflade, lakering og ben/fødder.
Vælg eksempelvis mellem overflade i linoleum, laminat eller finér og stel med runde eller rektangulære ben.

 

Kantineborde


Kantineborde fra kontormøbler.dk er funktionelle borde designet og fremstillet specielt til de krav, der knytter sig til kantinen. Her skal der være høj kvalitet og moderne design med hygiejniske overflader, som understøtter hyppig, grundig og nem rengøring.
Kantinemøbler er typisk mere solide og enklere i udtrykket end møbler til konferencelokalet, men det betyder ikke, at designet af kantineborde mangler omtanke eller er mindre moderne. Se selv kontormøbler.dk’s sortiment og suppler det nye bord med kantinestole.

 

Café / Bar / Lounge borde


Leder du efter bord til din café, bar eller lounge, er det her, du skal kigge.  Kontormøbler.dk har samlet alle vore leverandørers specialborde, der passer ind i netop disse kategorier, og vi har lavet en god pris.
Find cafeborde, højborde, sofaborde samt borde til kaffebaren og loungen. Hvad enten det er til privat brug eller erhverv.