GRATIS FRAGT - GEBYRFRI BETALING - HURTIG LEVERING

KontorMøbler.dk åbnede i nye lokaler på den historiske dato 11/11/11 kl. 11.11. Her sprang champagnepropperne, og den nydesignede webshop åbnede for besøgende. Samtidigt blev det nye showroom i Risskov, Aarhus indviet. Det fremstår som et af Danmarks flotteste butikker med kontormøbler.

Kontormoebler.dk har været aktivt siden marts 1998 og er således et af Danmarks ældste sites med kontormøbler.

Filosofien bag kontormøbler.dk er, at det skal være nemt, enkelt, og billigt at sammensætte / skræddersy sine kontormøbler. Og det skal ikke være nødvendigt at læse en masse tekster og retningslinjer, for hvad der kan lade sig gøre, og hvad der koster ekstra. Det er helt enkelt: det du ser - er det du får. Sådan burde det jo naturligvis være med alt, men det har aldrig før været noget, der kunne lade sig gøre med kontormøbler.

Men som de eneste i Danmark, har vi konstrueret en billedkonfigurator, der hjælper med at sammensætte dine møbler. Så hvis du kan se det på billedet, så kan det også lade sig gøre. Prisen fremgår også med det samme - og den er helt sikkert noget lavere, end man er vant til.

Vi udvælger få leverandører indenfor hver kategori. På den måde vælger vi de bedste producenter, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed. Så derfor er der ikke tusindvis af produkter, men dem som der er, er til gengæld nøje udvalgte.

Kontormøbler.dk er en webshop, som udspringer fra DenconCenter.dk, der laver kontorindretninger. Her kunne det konstateres, at der kom flere og flere kunder på webshoppen, men det var den ikke gearet til. Så derfor startede vi et projekt, som skulle skabe den mest unikke webshop Danmark endnu havde set. Det mener vi nu er lykkedes til fulde, og med 6 Børsen Gazeller på hylden, såhar vi gjort det helt rigtigt...

Webshoppen drives i samarbejde med flere producenter, selvstændigt ejede virksomheder og butikker, om online salg af kontormøbler. Vi har alle det fælles mål, at det skal være nemt og hurtigt at bestille kontormøbler online, samt prisen altid skal være den bedst mulige på markedet. Desuden står vores bedste priser tydeligt og klart på webshoppen, så kunden aldrig kommer i tvivl om at de gør den bedste handel.


Vi glæder os til at se DIG, som kunde i vores webshop eller showrooms
Her kan du finde dit lokale showroom med kontormoebler


Med venlig hilsen
Direktør
Torben Møller

pict kontakt torben