Kontorindretning på den nemme måde

Digital virksomhed laver stor strategiændring i Aalborg

Sidst opdateret: 26 Jun 2023
aalborg showroom nyhed.png

Efter en årrække med showroom på Nibevej i Aalborg har Kontormøbler.dk valgt at lukke ned på adressen, for at satse stort med et kommende nyt showroom.

Virksomheden, som er født digital, og som elsker at udfordre en traditionsbundet branche, der endnu ikke er omstillet til de digitale tider, ønsker at finde samarbejdspartnere inden for B2B-salg og rådgivning, der har samme nytænkende tilgang, til at danne fælles fysiske rammer med. Efter et stort anlagt restsalg i uge 7 (13.-15. februar fra 10-18) skal der søges et nyt og stærkt showroom med en mulig kommende samarbejdspartner.


"Kontormøbler er en traditionel branche, og vi tilfører branchen noget moderne og digitalt. Vi gør det nemt for virksomheder at skabe inspirerende og gode forhold for medarbejdere i en tid, hvor det er vigtigere end nogensinde at tiltrække og fastholde medarbejderne," siger Lise-Lotte Firring Jensen, bestyrelsesformanden for Kontormøbler.dk.


Undersøgelser indenfor alle brancher viser, at de fleste inspireres og researcher online, men gerne vil foretage den sidste del af handlen efter fysiske besøg i butik eller showroom.


Målgruppen for Kontormøbler.dk’s showrooms er derfor både erhverv og private, som både bruger internettet til inspiration og køb, men som også gerne vil inspireres i fysiske rammer.


I forbindelse med nedlukningen af showroom på Nibevej i Aalborg, afholdes der i uge 7 et stort restsalg for private og virksomheder med alt fra kontorstole og hæve-sænkeborde til reoler, stole og meget andet.


Om Kontormøbler.dk

Tilbage i 2008, da Torben Møller stiftede virksomheden, sagde han sit faste og trygge fuldtidsjob op hos Dencon kontormøbler, fordi han så et uforløst potentiale i møbelbranchen. Der manglede en stærk og brugervenlig webshop, der kunne gøre det gennemskueligt for kunden, hvordan et møbel kunne laves, i hvilke farver og gøre det gennemskueligt, hvad prisen var. Hvad end det omfattede hævesænkeborde, kantinemøbler og reoler. Trods finanskrisen, formåede Torben imod alle odds at opbygge en succesfuld forretning.


I møbelbranchen har det altid været kompliceret at sælge sine varer, fordi der er så mange kombinationsmuligheder. Derfor var det vigtigt at tænkt ud af boksen. Kontormøbler.dk var de første branchen, der turde at gå all-in på digitaliseringen for at sikre gennemskuelighed og kunden lavere priser.