Døjer du også med rygsmerter?

Publiceret: 17, apr 2018
Rygsmerter

Døjer du også med rygsmerter? Hvis ja, så bør du læse videre her, hvordan du kan forebygge dine rygsmerter.

Hele 880.000 danskere lever med ondt i ryggen. Ifølge Sundhedsstyrelsen er ryg- og lændesmerter tæt på at være en folkesygdom. Ifølge Jan Hartvigsen, som er professor på Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet, bruger vi alt for meget medicin under behandling af rygsmerte. Han foreslår i stedet at man i stedet skal behandle sine ryg- og lændeproblemer med træning og fysioterapi. Ryggen kan holde til meget mere end hvad vi tror, men har brug for at blive trænet op, så den kan gøres stærk.

back pain 1911009 1280

Ergonomisk kontorstol som reducerer rygsmerter

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Back App stolen, så er det i korte træk en balancestol, der sikre dig en aktiv og korrekt siddestilling.

Den populære Back App stol styrker dine muskler som støtter rygsøjlen. Takket være kuglen i foden, kan stolens bevægelighed justeres. Man undgå at sidde passivt, da stolen sikre at man konstant er i bevægelse. I begyndelsen kan man blive lidt øm i ryggen, hvis man har siddet for længe på stolen. Det skyldes at musklerne omkring korsettet kommer på arbejde mere end normalt. Men når du så har brugt Back App stolen i nogle uger, vil du gradvis kunne holde til at sidde på stolen i lidt længere tid.

Forebyg din rygsmerter i dag med en Back App

Back App 2.0 Ergonomisk saddel sæde

Perfekt til hæve-sænkebordet
Træn dine ryg- og mavemuskler i arbejdstiden med Back App stolen- Aldrig mere ondt i ryggen 

DKK 5.618,75 inkl. moms
DKK 4.495,00 ex moms
Læg i kurv

Kom forbi vores showroom i Risskov og få stolen afprøvet.

Kilde: DR