Kontorindretning på den nemme måde

Udnyt storrumskontoret mere effektivt ved at skabe rum-i-rummet indretninger

Sidst opdateret: 25 Aug 2023
rum-i-rummet-storrumskontor-indretning

Indretning af et storrumskontor kan være en udfordring, da der både skal tages hensyn til samarbejdet mellem de forskellige teams og den enkelte medarbejder. For at imødekomme disse behov, er flere virksomheder begyndt at inddele storrumskontoret i forskellige områder og skabe rum i rummet. Dette giver virksomheder også mulighed for at kunne udnytte deres kvadratmeter mere effektivt.


Her får du vores bud på, hvordan du kan inddele kontoret og skabe rum-i-rum løsninger:


Skab et ekstra mødelokale og stillerum med telefonbokse i storrumskontoret

Måske skal du bruge et ekstra mødelokale til fortrolige møder, et stillerum til fordybelse eller et privat rum til at foretage et vigtigt opkald? Uanset hvad du søger efter, er telefonbokse en fremragende løsning til at skabet et ekstra fysisk rum i rummet, hvor du kan lukke af for forstyrrelserne fra omgivelserne.

 

 

Der er mange muligheder for at indrette med telefonboks. Du kan placere den i hjørnet af kontoret, bruge den som en rumdeler eller placere den midt i rummet.

 

Opbevaringsløsninger som rumdelere i storrumskontor indretningen

I store kontorlandskaber kan arbejdsstationer nogle gange flyde sammen, og der kan være udfordringer med opbevaringsløsninger i storrumskontorer. Ved at bruge reoler som rumdelere kan du skabe visuel og fysisk adskillelse mellem arbejdsstationerne, hvilket hjælper med at reducere støj og skabe mere ro og fokus for medarbejderne. Samtidig får medarbejderne mere opbevaringsplads, hvor de nemt kan få adgang til deres materialer og udstyr.


Rumdeler kontor

 

 

Etabler afgrænsede loungeområder med højryggede sofaer

Hvem siger, at det altid kræver fire faste vægge at skabe et ekstra rum? Med en højrygget sofa kan du skabe et naturligt mødested i det åbne kontorlandskab, hvor dine kolleger og dig kan sidde og snakke helt uforstyrret. Ryglænet fungerer som en afskærmning, der skærmer dig fra omgivelserne og giver dig privatliv. En kupesofa kan også bidrage til et afslappet loungeområde, hvor der er plads til de uformelle snakke og socialt samvær. Samtidig kan de også bløde kontorindretningen op og bidrage til et godt og uformelt arbejdsmiljø.

 

Stouby Kenzo High Back sofa

Stouby Kenzo High Back sofa

11.269,-
10.659,-
DU SPARER 610,-
Four Us Booth sofa

Four Us Booth sofa

48.816,-
41.256,-
DU SPARER 7.560,-

Indret storrumskontoret med fleksible skærmvægge på hjul der let kan flyttes rundt efter behov

På et storrumskontor skal der tages hensyn til forskellige behov. Derfor kræver det fleksible møbler, der let kan flyttes rundt efter behov. Her er fleksible skærmvægge på hjul fantastiske til at afgrænse et område, så de andre på kontoret ikke bliver forstyrret. De kan bidrage til den gode akustik, fungere som et indretningselement og skabe forskellige arbejdsområder og alsidighed på kontoret. Det er også en nem og omkostningseffektiv måde at opdele storrumskontoret på, uden at det kræver større ombygninger.


Skarmvagge paa hjul 1200x628 

 

Mood Fabric Mobile

Mood Fabric Mobile

14.236,-
12.100,60
DU SPARER 2.135,40
One Screen skærmvæg på hjul

One Screen skærmvæg på hjul

2.684,-
2.281,40
DU SPARER 402,60

 

Indretning af storrumskontor kræver multifunktionelle møbler til enhver situation

For mange møbler i et rum kan gøre rummet trangt og overfyldt. Derfor bør du overveje, hvilke møbler der er nødvendige. Det kan være en fordel at anvende multifunktionelle møbler, der er designet til at have flere funktioner og formål i ét enkelt møbel, og dermed erstatte flere møbler på kontoret. Disse møbler er alsidige og kan let tilpasses efter behov. Du får en bedre udnyttelse af de eksisterende kvadratmeter ved at vælge de rigtige møbler.


Denbox multifunktionel indretning 1200x628

 

 Whiteboard tavle til skrivebord

Whiteboard tavle til skrivebord

1.756,-
1.492,60
DU SPARER 263,40
Four Real A miljøbord

Four Real A miljøbord

6.844,-
6.024,-
DU SPARER 820,-